- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Ha ők hazudnak én is
Ráadásul a bare metal az meg asszem a 6.1.. szinte majdcsak legújabb..gondolom utánna már DSM-en belül fellehet frissíteni, laptopon próbáltam ma ki az Xpenology-t, 6.1.3 update 2 vagy 6.1.4 (erre pontosan nem emlékszem) a legújabb verzió. De amúgy én is informálódok még sok helyen, mert Gen10-et szeretnék venni én is, legalábbis ezzel szemezgetek, csak szobában lenne mindenképp aztán jó volna ha tudnék tőle aludni -
Doky1988
senior tag
Utánna keresek hol írta a srác, az tuti h Jun's modot írt hogy azzal felment rá az Xpenology.
Itt írták alul, hogy használjon Jun's modot.
[link]Illetve fölötte is írta 1 emberke, hogy igen működik.
Sőt egy másik emberke is írta, hogy Pénteken megkapta a szerót, és feltudta rá rakni az Xpenology baremetalt.
-
Doky1988
senior tag
válasz
lajos75 #3328 üzenetére
Ehhen köszöntem, közben gugliztam egy áramfogyasztás kalkulátort
na már most tudom nem illik szobába tartani ilyesmit, de azért csak megkérdem, zajban mennyire hangosak ezek? Azt már láttam külföldi fórumon, hogy elvileg a Gen10-re is felmegy az Xpenology ami nekem fontos lenne
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Nem találtam ezzel kapcsolatosan külön témát ezért itt kérdem.
Mit fogyasztanak kb 1 hónapra lóvéilag ezek a MicroServerek?Jelenleg NASom van, szinte észre sem veszem a fogyasztását, kb pár száz ft, viszont szeretnék egy HP ProLiant MicroServer Gen10-et vásárolni. Érdeklődnék, hogy van-e valakinek, illetve mit fogyasztanak kb ezek a microserverek havi szinten?
-
Doky1988
senior tag
Üdv! Érdemes-e még ilyen szerverre beruházni? Egy Zyxel NSA310 lecserélésén gondolkodom, ám bármilyen NAS-t nézek neten, mindenhol azt látom, hogy ez a HP MicroServer még mindig jobb ár/értékarány -ban van, és nagyobbak a lehetőségek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest