Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Van esetleg ötletetek, hogy honnan lehetne 6pin-es venti csatlakozót szerezni? A meglévő, szerverben lévő ventiről nem szívesen vágnám le.
-
scream
veterán
Bocsánat - mindenkitől - nem néztem előtte utána, hogy pontosan mi az a tétel, ami rájön pluszban a co.uk-ról (és gondolom mostantól minden uk rendelés-re), csak láttam, hogy került rá még valami pluszban - így ez kiesik.
Gen8 mérete, HP az iLO miatt tetszik, ezt nem látom, hogy egy saját magam által épített home server-ben hogyan tudnám megugrani - akár a méret, akár az iLO kiváltása - de köszönöm szépen, minden tanácsot szívesen fogadok!
-
scream
veterán
Hali!
Hol érdemes keresni Gen8-at használtan? Sajnos amit itt HA-n találtam már jegelve van, Google-el meg nem igazán találtam élő hirdetést.
Ebay.uk-ról már jön plusz vámköltség, de-n meg nem találtam olyat, ami szállított volna Mao-ra.
Vagy ha ennyire nehéz gen8-at találni, van helyette újabb/ajánlott modell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged