- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Én ilyennel használtam , két db volt 4500Ft azthiszem Amazonról.
-
Fifi
őstag
Hát 5 méterre is el kellett vinned a monitor+billt, rácsatlakoztatni, áramot adni stb ...
Én úgy tudom, hogy az oprendszer elindulásáig korlátlanul használhatod, utána meg bizonyos időközönként kidob, de akárhányszor visszacsatlakozhatsz hozzá. Konkrétumot nem tudok, mert itt advanced iLO van
-
Fifi
őstag
Ne már! Pont erre jó az iLO a Gen8-ban!
Be kell kötni őt is egy dedikált IP-re és remote konzol, olyan, mintha a gép mellett ülnél. Nem kell rá monitor, bill stb.
E nélkül neki sem állnék egy távoli gép újraindításának (pl .kernelfrissítés miatt), mert tuti, ha nem nézem a remote konzolt, akkor hasal el a boot folyamat valamin. -
Youri
veterán
Nagyjából sikerült helyre tenni mindent. Kártya ki, BIOS beállít, kártya vissza. Nem hozza fel a B120-at már, és nem is csipog a hiba miatt. Viszont a több újraindításból 2 is volt amikor a diagnostics utility jött be, ahol persze semmi nem jelez hibát. Másodszorra pont akkor amikor már a helyére tettem ahol se monitor se billentyűzet, csak nem akart pingeni a Linux így vihettem oda monitort meg billentyűt.
Most már csak az van, hogy időnként csak úgy felbőg a ventillátor
-
deci
tag
Szia Youri!
Ha elfelejti a BIOS a dolgokat, akkor ez nekem inkább alaplapi elem problémának tűnik.
Ha kiveszed a kártyát és úgy boot-olsz akkor minden rendben van? Akkor nem felejt el semmit?Nekem van egy P410-es kártya a gépben, de én meghagytam az alaplapi vezérlőt is, mert azon van a rendszer az ODD porton RAID0-ban egy SSD-n, nem tudom neked ez járható út-e, ha igen akkor az összes vinyót a tömben tudod használni adathoz.
Üdv.
deci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest