Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PpenoO őstag A műtétet nem én végeztem, mert a gyári ventilátor tengelyen nem seeger gyűrű van hanem egy rásajtolt bigyó amit nem tudtam házilag leszedni. A műtét sikeres volt, így aki hasonló fő ventilátor csapágy gondokkal küzd, van megoldás a gyárias felújításra. Az eredmény 17%nál csönd, öröm és bódottá!  Aki tudja magának cserélni a csapágyakat, annak csak vennie kell egy 3 pines ugyanilyen ventilátort. Aki nem, az elküldheti a https://www.horgaszorsoszerviz.hu/ hoz ahogy én tettem és ott 3e forintért megcsinálják neki a cserét. U.I.: Majd elfelejtem, a 3 pines ventilatorban minőségi csapágyak vannak a szervíz szerint, míg a gyáriban nagyon nem. 
- 

Petyb00 aktív tag Kíváncsi leszek! Pont szívok a ventivel (nekem a gyári már nagyon kerreget), megcsináltam a 6-ról 4-re alakítást. 
     Eddig: 
 Noctua NF-A12x25-PWM - be sem bootolt vele, boot loop
 ARCTIC P12 PWM PST - meglepetésemre ezzel bebootolt, csak folyamatosan le akarja állítani
 a gépet, ugye a fordulatszám hol alá/főlé megy.
 Holnap jön egy Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM, ha azzal se működik, akkor a 4-es lábat bekötöm a GND-re és csókolom... (videóban ezt csinálja a srác)Valaki megcsinálta már ezt a műtétet? 
 Milyen Ventilátort használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest