- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbarjak
csendes tag
Igen, megmarad a másikon, de akkor bármilyen plusz hiba már adatvesztéshez vezethet. Igaz, én gyakorló rendszergazda szemmel nézem itthon is a dolgokat, nem minden adat fontos, de pl. a fotótáram elvesztése eléggé frusztrálna. A szerverem AHCI-ben is halk, azt nem tudom kit mennyire zavarna, nem vagyunk egyformák.
-
djgeg
őstag
Én egy Xeon E3-1270 v2 akarok belepakolni majd. Lec fórumtár árul ilyet értelmes áron.
Ehhez mér elvielg kéne egy aktív hűtés de kis pórázzal a bioszban láttam használni neten a procit passzívan is. -
djgeg
őstag
Ha jól értem:
Slot1: 120gb ssd osnek sata3as porton, beépíthető keretben, nem ahci módban.
Slot2: 2tb torrent hdd sata3as porton, nem ahci módban.
Slot3-4:2x4tb tárhely sata 2es portokon raid1 tükrözéssel.
Persze ez kivitelezhető.
A beépített raid kártya varázslójában a slot 1-2 külön külön raid 0 -ra állítod egyenként majd a slot 3-4-ből raid 1 virtual disk-et csinálsz.Ha OS megy az SSD-re és netén valami amúgy is ramban tenyésző akkor a beépített MicroSD vagy USB is elég lehet az OS-nek.
Így az SSD megmaradhat cache-nek, de persze azt se tudom milyen OS-el akarod használni a gépet.
Ezek mellet van még bent egy SATA csati amit egy odd to sata áram + sata kábellel még ki lehet használni és így fér 5 hdd a gépbe. -
djgeg
őstag
"if you know what i mean"
Szerintem az elején volt szar a venti de a profil miatt ami gyárilag volt. Amikor megkaptam rögtön ment rá egy update és szinte 0 hanjga van. 10-20% körül pörög a venti.
Ha nagyon zavar majd a hangja akkor egy ventit tudsz bele operálni, csak a csatit kel szó szerint operálni, mert nem szabványt használ. -
djgeg
őstag
ha 20-30 db-t hallasz a hálószobából ( 1 szobával alrébb ) akkor vagy neked van hiper szuper füled vagy nagyon nincs rendben valami a hangszigetelő képességgel nálatok
Amúgy a vinyók lesznek itt max a gondjaid értelmes hőmérsékeleten (értsd nem 40 fokos szobahőmérsékleten) alig pörög a venti, és kb halktalan nálam teljesen. -
Snoop-y
veterán
Hupsz ez lemaradt:
torrentrol nem tudok nyilatkozni mert az nem fut rajta de halozaton belul ki lehet hajtani a gigabitet (nyilvan ez mas teszta)
Nalam raid 1 mind az OS mind a tarhely.
Miert akarod az OS-t nullaba tenni? (inkabb rakjal ala egy ssd-t es mentsd a full hdd-t a tarhelyre minden nap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest