- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, lehet nem leszek rövid.
Az úgy indult, hogy veszek egy Zyxel NAS326-ot, de miközben gondolkodtam, meg olvasgattam a NAS topicot, rábeszéltem magam egy Synology DS216j-re, de még mielőtt megvettem volna, olvastam a NAS topic-ban a HP microserver gen8-ról.
Nem sürgős még, várok a jó árra (50 környéke).
Visszaolvastam ezt a topic-ot nyárig, de még van kérdésem:
1. A virtualizáció csak debian alapon megy?
2. Megoldható úgy, hogy több virtuális gép egyszerre működik, vagy mindig választanom kell, hogy épp melyiket használom?A cél, amire használnám:
1. Saját adatok tárolása, fényképek, videók, eddigi életmű
2. Filmek, egy megnézés erejéig tárolva
3. Saját házifelhő, távoli eléréssel
4. és itt lenne már érdekes a virtualizáció: egy saját web szerver, wordpress-es oldalak összerakásához, teszteléséhez, de nem itt lenne az éles weblap, itt csak addig lenne, amíg készülgondolom az első 3 dolgot egy NAS (vagy a HPgen8-on egy OMW) is tudja, a 4. lenne az érdekes, hogy a NAS funkció mellett párhuzamosan tudna-e működni.
a jövőbeni +1 funkció: Néhány IP kamera kezelése (ez nem tudom, megoldható-e, vagy célhardwer kell mindenképpen)Köszi ha tudtok segíteni!
Arti1
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- iPhone-t használók OFF topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged