Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
Tudom hogy a hardverbeárazós topicba kellene de először itt próbálom meg: szerintetek milyen értéket képvisel egy N36L most? Van egy amit nem használtam csak vagy 2 hétig néhány évvel ezelőtt aztán leraktam és nem foglalkoztam vele. Aztán egyben szerettem volna eladni a vinyókkal, de úgy nem volt rá érdeklődő. Most megbontom, külön rakom fel a 4x3TB WD Redet. Azt hiszem 4 gb ram van benne.
-
MuFFo
tag
Köszönöm! Sikerült fölrakni de hát úgy tűnik a használnatatlanság határán billeg. A tv nem látja (az is régi), és rápróbálkoztam erre a Nextcloudra: ez sem működik. Ennél is 52 helyről kellene összeszedni a beállításokat. A gépek látják, de legalább még filmet le lehetne vele játszani, de a plex felrakása egy alkímiával ér fel. Eladom és az árát eliszom, mondhatnám ha innék.
-
MuFFo
tag
Köszönöm, éppen ezt akartam elkerülni, hogy X helyről bányásszam elő az infót. Elkopott már a türelmem. Gyanítottam, hogy nincs megoldás, de azért rápróbálkoztam. Öreg cucc, tulajdonképpen sejthető, hogy csak hosszas mókolással lehet valamit kihozni belőle. Amikor anno megvettem használtam egy-két napig, megdöglött a routerem elfelejtettem az xpenology jelszót és leraktam. Valószínűleg megint lerakom és ha néhány év múlva előkerül, megy a hulladékba.
-
MuFFo
tag
Üdv mindenkinek!
Van nekem egy N36L-em (nem mintha számítana kb. 15 üzemórával) 4 db 2 Terás WD Reddel. Szerettem volna frissíteni az Xpenologyt 5.0-ról de már a 6-os verziókat sem nagyon lehet megtalálni letölteni, szétszenvedtem magam vele, elegem volt. Milyen NAS szoftvert ajánlotok házi médiaszervernek, munkák családi képek biztonsági mentésére. Több gép van itthon időnként el kellene érni kívülről is. Nem szeretnék hosszasan linux parancsokat írkálni keresgélni mert nincs már idegzetem napokat elbaszni. Ne haragudjatok ha nyers vagyok, de a második napot szívom végig. Van még itthon egy 120-as SSD esetleg gyorsítótárnak de akkor BIOS-t kell frissítenem, no de melyiket? Letöltöttem itt egy kollegától kb. 10 félét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest