- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
Tudom hogy a hardverbeárazós topicba kellene de először itt próbálom meg: szerintetek milyen értéket képvisel egy N36L most? Van egy amit nem használtam csak vagy 2 hétig néhány évvel ezelőtt aztán leraktam és nem foglalkoztam vele. Aztán egyben szerettem volna eladni a vinyókkal, de úgy nem volt rá érdeklődő. Most megbontom, külön rakom fel a 4x3TB WD Redet. Azt hiszem 4 gb ram van benne.
-
MuFFo
tag
Köszönöm! Sikerült fölrakni de hát úgy tűnik a használnatatlanság határán billeg. A tv nem látja (az is régi), és rápróbálkoztam erre a Nextcloudra: ez sem működik. Ennél is 52 helyről kellene összeszedni a beállításokat. A gépek látják, de legalább még filmet le lehetne vele játszani, de a plex felrakása egy alkímiával ér fel. Eladom és az árát eliszom, mondhatnám ha innék.
-
MuFFo
tag
Köszönöm, éppen ezt akartam elkerülni, hogy X helyről bányásszam elő az infót. Elkopott már a türelmem. Gyanítottam, hogy nincs megoldás, de azért rápróbálkoztam. Öreg cucc, tulajdonképpen sejthető, hogy csak hosszas mókolással lehet valamit kihozni belőle. Amikor anno megvettem használtam egy-két napig, megdöglött a routerem elfelejtettem az xpenology jelszót és leraktam. Valószínűleg megint lerakom és ha néhány év múlva előkerül, megy a hulladékba.
-
MuFFo
tag
Üdv mindenkinek!
Van nekem egy N36L-em (nem mintha számítana kb. 15 üzemórával) 4 db 2 Terás WD Reddel. Szerettem volna frissíteni az Xpenologyt 5.0-ról de már a 6-os verziókat sem nagyon lehet megtalálni letölteni, szétszenvedtem magam vele, elegem volt. Milyen NAS szoftvert ajánlotok házi médiaszervernek, munkák családi képek biztonsági mentésére. Több gép van itthon időnként el kellene érni kívülről is. Nem szeretnék hosszasan linux parancsokat írkálni keresgélni mert nincs már idegzetem napokat elbaszni. Ne haragudjatok ha nyers vagyok, de a második napot szívom végig. Van még itthon egy 120-as SSD esetleg gyorsítótárnak de akkor BIOS-t kell frissítenem, no de melyiket? Letöltöttem itt egy kollegától kb. 10 félét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged