- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCs88
aktív tag
válasz
Maximusz #3689 üzenetére
A 300mbit-es N-es wifinél a 300mbit elméleti maximum, sose fogod tudni kihajtani, a 10megabyte/sec az már egész jó wifivel. (Nekem most épp 2megabyte/sec a max a sok interferencia miatt).
Az usb-ről/ra másolás meg erősen függ az usb-s vinyó elektronikájától, valószínüleg a tied ennyit tud.
Szóval nem aggódnék, nem a tömbbel van a baj. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Maximusz #3689 üzenetére
kissé zavaros ez az egész, hogy hol értesz megabyte-ot és hol megabitet az eredményeken.
340-360-at pl. miből mérsz, és min keresztül, mire másolva? mert a gigabit LAN vége olyan 110-120 MByte/sec, nekem is erre állt be, de ezt csak kábelen keresztül, SSD-re másolva tudta, ha a laptop hdd-re másolok, szintén kábelen, máris olyan 60 a teteje csak.
USB-hdd-re másolás nem mérvadó, az USB a szűk keresztmetszet.
WiFi szintén nem mérvadó, egyrészt, mert a 300MBps az megabit, tehát max 32,5 MegaByte/sec, de ezt szinte lehetetlen elérni. az én routerem olyan 7-8 megabyte-ot tud kipréselni magából direkt rálátással. én még nem láttam azt a routert, ami gyakorlatban is tudta volna azt, amit papíron.
egyébként mivel össze-vissza meghajtók vannak bent, a leglassabb határozza meg az egész tömb sebességét, ez is lehet limitáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest