- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Jelen kérdésedet javaslom az alábbi témák valamelyikében feltenni:
Azonnali alaplapos kérdések órája
Ezt a topikot pedig zárom.
-
tunkasz
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés
Van egy említett alaplapom ami egyik napról a másikra megadta magát. Minden bordát megpasztáztam, CMOst lereseteltem, műxik us az alaplap mert szabályozva van a procihűtő, hallani hogy a modulok betöltenek -kapnak feszkót - s ha megnyomom a kikapcsolas gomot ki is kapcsol megfeleloen a lap. DE észre vettem hogy amikor bekapcsolom a gepet akkor folyamatosan villog - masodpercenkent - az integrált hálokártya Zöld LED-je. Van egy másik gépem ami ugyanúgy betölt egyszer gyullad fel ertelem szeruen a halozati kartya ledjei.
Arra gyanakszom hogy meghalt vmelyik chip vagy modul benne de ki vagyok én hogy ítélkezzek rajta.Valaki találkozott már valami hasonló problémával?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Tesla topik
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest