Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz rii #73 üzenetére

jaaaaaaaaaaaaaj ... bocs ....

én ezt témának akartam.... cska már fáradt vagyok ..... bocs .... :)

de ha már idejött, és csak félig OFF, igy lehetne is rá válaszolni, ha ti is úgy gondoljátok ... :)

ha nem, csinálok még egy ''fölösleges'' topicot .... :) mongyuk én nem szoktam
    ... .... .... . .. . . . . .. . . . . ... .. .. .. . . . . . . ... . . . . .. . . . . ... .. ...... . .. . . . . .. . . . . ... .. .. .. . . . . . . ... . . . . .. . . . . ... .. ...... . .. . . . . .. . . . . ... .. .. .. . . . . . . ... . . . . .. . . . . ... .. ...... . .. . . . . .. . . . . ... .. .. .. . . . . . . ... . . . . .. . . . . ... .. ...... . .. . . . . .. . . . . ... .. .. .. . . . . . . ... . . . . .. . . . . ... .. ...... . .. . . . . .. . . . . ... .. .. .. . . . . . . ... . . . . .. . . . . ... .. ...... . .. . . . . .. . . . . ... .. .. .. . . . . . . ... . . . . .. . . . . ... .. .. . . . . ... .. .. bocs az OFFért, de má késő van ....

• Parci

HÁZIGAZDA

válasz rii #57 üzenetére

Van reklám, van PH!, nincs reklám, nincs PH!. Nálunk sajnos ilyen egyszerű a képlet, nem egy kézzel fogható, megvehető terméket gyártunk. Ha majd gyártunk PH! videokártyát, nem kell reklámot sasolnod, megígérem :P.

Aktív témák