- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rnini91
újonc
válasz
hallador #48432 üzenetére
Ember európai unióban vagyunk! Ti ne irkáljatok baromságokat,jogszabályok vannak erre és a fogyasztóvédelem nagyon komolyan veszi ezeket,azért mert ti naivak vagytok és tudatlanok az a ti bajotok,de ne hülyitsétek már szegény srácot! Én ilyenben melóztam és tanultam is anno,tanuld meg az uniós fogyazstóvédelmis szabályokat akkor okoskodjál,de megkérdezel bármilyen műszaki cikkekkel fogalkozó rutinos embert tudja legyen az laptopos vagy bárki!
Azt meg hogy a gyártók gusztustalan módon szeretik kihasználni az ilyen tudatlanokat,köztük az hp is az meg elég durva de majd csak ott is 1 x m..ssza őket...
-
Rnini91
újonc
Mivaaaaaan??
Pont most néztem ki magamnak egy HP-t,de ezzel le is mondok róla...Mi azhogy nem vállalják fel a javitást meg így állnak hozzá?? Hiszen megsérült a gép is az aksi miatt,ez nevetséges,de a magyar szerviznek is kéne ezzel foglalkoznia mert pl az Acer is foglalkozik ezeknek mostanáig Brunoba kellett kiuldeni a gépet ha elromlott,,,most nyilt csak egy Pesti szervizuk....Kutyakötelessége a HPnek itthon ezt megjavitani,mert világmárka ne viccelj már,ahol árulják és abban az országban jelen vannak ott kötelesek ellátni a vásárlót!
Szóval bátran menj be a HP hazai szervizébe ami hivatalos,és reklamálj! Sok sikert!
Nekem ezzel örökre elvették a kedvemet h HP gamert vegyek meg egyáltalán ez nevetséges hozzáállás -
Rnini91
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: gamer laptop vásárlás előtt állok mi a vélemény tapasztalat HP Pavilion 15 Gaming széria valakinek jó,érdemes venni?
Azonbelül ez a típusszám 15-CX0203NG,mennyire jó gép lehet?
World of Tanks-ot és más hasonló játékokat jól vinné magas beállításokkal?Milyen gép az ideális erre leginkább?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest