- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PUGI
csendes tag
válasz
Dell XPS #32732 üzenetére
Akkor tehát videokártya a gond. De vajon melyik?
Ez a kettő van benne(így jött a gyárból):
ATI Mobbility Radeon HD 4250
ATI Mobility Radeon HD 5470
Mitől ment tönkre egyik napról a másika?
Javítható e? Ha nem akkor érdemes e cserélni? Ha cserélem ugyan olyanra vagy jobbra(ha lehet olyat) cseréljem? Vagy megérné egy teljesen új laptopot venni? -
PUGI
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni. HP-G62 es laptopal 4 év után először akadt problémám és nem tudom mi van.
Nos, a hűtőventilátor anyagfáradás miatt eltörött használat közben. Szakszervizben cserélték, de csak pár órát működött(nem melegedett túl legalábbis én nem vettem észre), cigiszünetről visszajőve leállva találtam és nem is indult be. Visszavittem a szervizbe, hogy ez ilyet eddig még soha sem csinált... Valami bios módosítással megoldották.
A probléma az, hogy leáll magától ha grafikus software-t vagy játékot futtatok. Program függően 10-25 percet enged aztán figyelmeztetés nélkül vészleáll.
Nem tudom, hogy mi ez! A korábbi hűtőprobléma vagy valami más? Én videokártyára gyanakszom.Valaki tudja, hogy mi lehet ez? És, hogyan lehetne megoldani?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged