Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
válasz
Dr.Marcus #5476 üzenetére
Marcus,
99%,hogy utángyártott a 15k-s. Én az Acer notimhoz rendeltem ebayról utángyártott akkut, az is 15k körül volt.. csak miután megjött, akkor derült ki,hogy fél mm-ek keskenyebb, nem jól érintkezik ezmiatt.. Illetve ráadásként 2 cella zárlatos volt, tehát kuka az akku.
-
kiskakas
senior tag
válasz
golyani #5418 üzenetére
Nah,
Mindenhez van driver, jelenleg egyetlen eszkoz van,amit nemtudok,h micsoda,
Eszkozkezeloben "Hangeszkoz a High Definition Audio buszon" neven fut.Talaltam egy masik hang drivert [link], ezzel egyelore nem pattog a hang,holnap meg tesztelem.
A Bluetooth csomag durva, ~100megas, de azis lejott lassan es mukodik is. Az altalam irt utolso linken levo Broadcom Lan driver is tokeletesen mukodik.
Magyarul es roviden, Xp alatt is be lehet loni a vasat, bar meg tesztelni kell. A DVB Tvtunerhez az Acer 6920 notijatol loptam a drivert, egy Avermedia 309 [link] minipci-os kartya van benne. Viszont egyelore hiaba van driver, az Avermediatol letoltheto Avertv nem kezeli, legalabbis en meg nem jottem ra,hogy mukodne.
-
kiskakas
senior tag
nemtudom meddig él a link, de itt megtaláltam elvileg az összes XP drivert Pavilion DV5 széria alá.. amiket lehúztam (chipset, lan) működnek, a többi még jön!
-
kiskakas
senior tag
hp dv5-1040 -hez sikerült összevadásznoma pár drivert, ha valakit érdekel.
VGA:
A legfontosabb, a vga-hoz (Nvidia 9200M GS szedjétek le a legfrisebb nvidia forceware drivert + az Nvidia Mobility moddert (http://www.driverheaven.net/nvmodtool.php)
Az ezzel megheggesztett driver tökéletesen megy.AUDIO:
[link]
Először az UUA driver kell, majd a Realtek audiódrivert. Sajnos nem teljesen jó, random időközönként pattog egyet a hangszóróCHIPSET
[link]WIFI
www.intel.com -on fentvan a Wifi Link 5100 driverWEBCAM
Ezt automatikusan felismeri egy xpsp2CARD READER (Jmicron)
[link]Amiket viszont nem sikerült megoldanom:
Lan (Realtek RTL8168C/8111C) hiába van driver (a legelső linkemen),feltelepül,de mégis ismeretlen eszköz marad.
A309
Hangeszközök a High Definition Audio buszon
HP Integrated Module
Ismeretlen eszközEzek egyike lesz a DVB Tv tuner.. Szóval ötletek jöhetnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged