- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Az mitől lehet, hogy ha töltőn van a gép tölt szépen egyenletesen de olyan 94 % körül megáll és nagyon sokáig tart neki 100 %-ra feltölteni.
Majd merülésnél sokáig van 100 %-on majd egyből leugrik 94 %-ra? Cellahiba? -
markyy18
aktív tag
Erre valaki?
-
markyy18
aktív tag
Azt hogyan lehet megtudni, hogy a gépben lévő PCI port képes-e msata eszközt működtetni? Szeretném a jelenlegi HDD meghagyásával bővíteni és gyorsítani a gépet egy msata ssd hozzáadásával, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a típus képes rá.
HP Envy 15-j069sf a pontos típus.
Olyan infót találtam, hogy az Envy 15-ös széria képes erre de valaki esetleg meg tudná erősíteni? -
markyy18
aktív tag
válasz
SeniorTilla #35747 üzenetére
Persze az megvan eszembe sem jutott törölni.
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok.
Vásároltam egy HP Envy 15-ös notebookot. Olyan gondom van vele vagyis a rajta lévő windows 8-al, hogy sehogy sem tudom frissíteni mert frissítés közben újra és újra indul a gép, kiírja, hogy nem sikerült konfigurálni a frissítéseket nem kapcsoljam ki a gépet majd újraindul és újraindul órákon keresztül.
A lényeg, hogy szeretném újrarakni a windows-t hátha megoldja a problémát. 2 kérdésem lenne:
- Mivel nincs külön serial-om csak recovery partícióm így hogyan lehet újratelepíteni a gépet?
- Ehhez a típushoz hol találom meg a HP-s programokat és drivereket? Égen földön kerestem de nem találom sehol.Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged