- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Egy HP Probook 450 G1-be a dvd egység helyére egy ilyen beépítő kerettel betettem egy WD vinyót, azonban sajnos többször is van, hogy ha random mappákat akarok megnyitni, akkor lassan nyitja meg és egy idő után a mellékelt képen látható dolgot írja ki, majd utána már nem látható a vinyó a fájlkezelőben és a lemezkezelőben sem, csak újraindítás után tudom elérni újból.
Mi lehet szerintetek a gond?
Előre is köszönöm! -
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Egy HP Probook 450 G1-hez keresek beépítő keretet, a cd-s egység helyére tennék egy WD10JFCX vinyót.
A jelenlegi cd-s egység a vastagabb oldalán 1 cm, a véknyabbikon 0,5 cm. Milyen márka és típus ajánlott ide beépítő keretként (amivel pl tapasztalat is van)?Előre is köszönöm!
-
djzolee91
tag
válasz
SeniorTilla #52064 üzenetére
A cd-s egység a vastagabb oldalán 1 cm, a véknyabbikon 0,5 cm, a laptop egy HP ProBook 450 G1. Ehhez keresek beépítő keretet hdd-hez.
Pár fotó a jelenlegi cd-s egységről:
-
djzolee91
tag
válasz
SeniorTilla #52060 üzenetére
Az adatátvitel mitől, valamint mennyivel alacsonyabb itt? Úgy hallottam, hogy itt is sata csati van.
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
A laptopomba (HP Probook 450 G1) vinyó vásárlásán gondolkodok a cd-s egység helyére, egy 1 TB-os 7200 rpm-esen.
Az lenne a kérdésem, hogy:
1. A laptopban a cd-s egység helyére tett vinyó írási/olvasási sebessége megegyezik-e a dedikált vinyó helyre pakolt vinyó sebességével?
2. Érdemes-e a cd-s helyre 7200 rpm-es vinyót tenni (adattárolás, játékok és videó renderelés lenne rajta)?
3. Melyik beépítő keret ajánlott, mire érdemes figyelni?Előre is köszönöm!
-
djzolee91
tag
Sziasztok!
Hp ProBook 450 G1 (i5 4200M, 4 GB DDR3 RAM) laptopomban a vinyót szeretném egy ssd-re cserélni.
Az árban nem vagyok otthon, első ssd-m lenne. Nyilván nem szeretnék túl drágát. Valamint nem tudom, hogy érdemes-e most venni, vagy érdemes-e várni még vele. 512 GB-osat szeretnék venni bele.
Mobile Intel HM87 Express alaplap van benne - ezen oldal alapján. Sima házi laptopba átlagos felhasználásra kéne (internet, Office, játék).
Olyan ssd-t szeretnék ami ár-érték arányban nem túl drága, de tartós és megbízható, nem hal meg hamar.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest