- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Szasza_
tag
válasz
deathtania #25950 üzenetére
Igazad van, megnézhettem volna everest home - al is, és akkor megkönnyítettem volna a dolgomat, de ez teljesen kiment a fejemből. Sebaj, legközelebb, ha ilyenbe futok már tudni fogom
-
_Szasza_
tag
válasz
deathtania #25942 üzenetére
Hello,
végül sikerült, körülbelül a 8. driverrel... Nem tudom, nem is értem, hogy a HP honlapján fenn van x driver a network résznél és akkor a vak tyúk is talál szemet alapon valamelyik majd bejön... Na mindegy, a lényeg, hogy sikerült. Köszönöm a segítségedet. -
_Szasza_
tag
válasz
deathtania #25928 üzenetére
Szia,
hazaértem és az volt az első, hogy próbáltam megoldani a driver gondot, de sajnos siekrtelenül. A linket amit küldtél, leszedtem a hálózati résznél az első drivert, végigfuttattam, de nem történik semmi. Igazándiból már a telepítő is olyan mintha végig se menne teljesen mert végigfut a zöld csík és eltűnik az ablak. Semmi "befejezve" ablak nem jön ki. Megpróbáltam a 2. illetve a 3. drivert is amik ott vannak, de minddel ez történt. A programok eltávolításánál meg sem jelenik/nek ezek amiket futtattam, még a start menübe se rakta be őket. Olyan mitha fel se telepített volna semmit. Megnéztem az eszközkezelőt, és ott a Bluetooth rádiók, illetve az egyéb eszközöknél az Ethernet, Hálózati vezérlő illetve a PCI-eszköz mellett is egy kicsi sárga háromszög van. Ilyenkor mi a teendő? A HP honlapján még van driver a hálózat fülnél de akkor most közülük melyiket kell felrakni? Ott a 10 megástól a 300 megásig vannak verziók. A gép pontos típusa HP 635 Champagne A1E36EA LX.
Segítséged/teket előre is köszönöm! -
_Szasza_
tag
válasz
deathtania #25928 üzenetére
Rendben
Köszönöm a válaszaidat! Délután neki is esekHa elakadok, akkor majd kérdezek itt.
-
_Szasza_
tag
válasz
deathtania #25926 üzenetére
Szia,
köszi a választ. Próbáltam fn - el és anélkül is, de ugyanúgy sárga maradt. Viszont drivert még nem raktam rá, csak a szimpla windows van rajta. Ha fel is kell rakni wifihez drivert, azt a hp honlapján simán le lehet tölteni? Egyébként keresnem kéne gondolom videó drivert is a honlapon, mert a géphez semmi CD - nem adtak. Meg kissé furcsálltam is, hogy a raktam rá egy sima avi - s filmet és kishíján szaggatott. -
_Szasza_
tag
Sziasztok!
Lenne egy kissé amatőr kérdésem. Van egy új HP 635 - ös laptopunk. Ezen hogyan kell bekapcsolni a Wifi - t, hogy lássam a wifis routert? Van a laptopon egy gomb, ami egy wifi antennát ábrázol, van is rajta 1 led ami narancs színüen világít. Ha jól olvastam egy leírásban, akkor elvileg ebben az állapotban ki van kapcsolva. Ha fehéren világít elvileg akkor van bekapcsolva. Most én ezt hiába nyomkodtam, nem történt semmi. Vagy ezt a windowson belül kell valahogy bekapcsolni?
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest