- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamham
tag
válasz
SeniorTilla #35347 üzenetére
Hol lehet ilyet venni, ahol nem vernek át és küldenek utángyártottat? Gondolom netről érdemesebb rendelni, mint hp szervízből, esetleg ebben tudsz segíteni?
-
hamham
tag
Hello
Lenne egy ilyen töltőm hp pavilion dv6 1308hoz [link]
Az lenne a gond, hogy elkezdett pittyegni és nem tölt. Előtte egyszer csinált ilyet, de akkor a képen jobb oldalon lévő vezetéket megmozgattam és elhallgatott. Ezért gondolom én azt, hogy a vezeték megtörhetett benne és nem érintkezik. A pittyegés esetleg a kondenzátorok kisülése lehet, javítsatok ki a tévedek.Az lenne a kérdés, hogy valahogy szétszedem(bár nem lesz szép utána, mert szépen össze van pattintva a műanyag), vezetéket levágom majd visszaforrasztom ,hogy jó legyen, ez működhet-e? Vagy ilyenről ne is álmodjak vegyek újat, ha egyáltalán lehet, ha meg lehet akkor hol, melyik szám alapján kell keresni?
Bocs hosszú lett -
hamham
tag
Hp laptopom ventilátora elkezdett berregni, előfordult már korábban, de akkor egy újraindítás segített neki, ráadásul nem is volt ilyen hangos. Vártam egy hetet hátha most is elmúlik, de nem. Tudna valaki segíteni, hogy pontosan milyen ventilátor kell és honnan célszerű beszerezni. A laptop típusa: DV6-1308SL, találtam egy ilyen számot is VS040EA#ABZ
Mennyire ajánlatos otthon megcsinálni a cserét, mert találtam egy egészen jó youtube videót [link] -
hamham
tag
Egy pavilion dv6 1308-ra feltettem a win8 pro-t és nem tudom állítgatni a fényerőt. Driver kéne hozzá vagy micsoda, mert a többit szépen megtalálta magától
-
hamham
tag
Hello
Egy hp pavilion 1308 laptopról van szó, berregett a ventilátor ki lett pucolva és újrapasztázva. Azóta nem működik a kis "távirányító", igaz ez több hónapja volt, most akartam használni. Lehetséges, hogy a kábelt nem raktak vissza helyére? Előtte működött, nem hiszem hogy az elem lenne lemerülve. Garancia már nincs. -
hamham
tag
Van egy dv6 1308sl laptopom aminek a ventilátora elkezdett berregő hangod adni, garancia persze nyáron járt le.
Lassan már 2 éves, egy pasztázás se ártana már neki. Az lenne a kérdés, hogy megtudom oldani itthon a széjjelszedését vagy érdemesebb szerelőhöz vinni? Mennyibe kerülne ez kb szerelőnél, mennyi lehet egy ilyen venti és estleg ilyenkor már érdemes hőcsövet is cserélni?
-
hamham
tag
Hallottam olyat, hogy a bios-ban és a vinyóban van valamilyen kód ami csak együtt "jó". Ha átteszem a vinyót máshova nem fog működni se ha a laptoba másik vinyót teszek. Egy hp probook 4520s-ben van ilyen? Nemrég lett véve 3 év garival, ha egyáltalán igaz amit hallottam.
-
hamham
tag
Én is így gondoltam, hogy nem szólok
De szerencsére megoldódott most, hogy bekapcsoltam nem jött elő a fehér képernyő, szerdán dőlt a váza. Lehet, hogy csak ki kellett száradnia? Így nem észlelek semmi problémát, tehát nem kell garanciáztatni ha előfordul akkor viszont elviszem a szervízbe.
Köszönöm azért a segítőkészségedet. -
hamham
tag
válasz
SeniorTilla #13767 üzenetére
Tőled vettem csak mivel úgy láttam a balatonon vagy ezért nem zavartalak.
Kipróbáltam egy monitorral ott nem volt ilyen jelenség. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a vázából a víz ráfröccsnet. Akkor bevillant ez a fehér kép. A vízeskedésnél gyorsan kikapcsoltam és letörltem utána ez nem jelentkezett. Viszont az említett jelenség, hogy bekapcsoláskor míg a hp logó be nem jön, ez a fehér képernyő van(gondolom én, hogy eddig nem jön semmi jel), ez kb 1-2 sec. A képernyőkímélőt átállítottam és így az van amit beállítottam.
Nem hátráltat semmiben, csak arra gondoltam ha garanciába megcsinálják vagy más megoldással sikerül megoldani akkor jó ha nem akkor marad így. -
hamham
tag
Sziasztok
Egy hp renew dv6 pavilion tulaja vagyok és egy furcsa jelenséget észleltem. Nem gátol semmiben ezért is írok ide először, minthogy vigyem a szervízbe.
A jelenség: képernyőkímélőnek nincs semmi beállítva így eddig egy fekete képernyő jött be most pedig fehér, indításkor is még bejön a kép ezidáig fekete volt a képernyő most pedig itt is fehér.
Érdemes ezzel foglakozni vagy esetleg van rá megoldás vagy vihetem a szervízbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged