- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikadanee
csendes tag
válasz
albi31 #31846 üzenetére
Lehúztam a fingerprint sensort de nem segített.
Nem vagyok nyíregyházi
A ventijét pár hónapja tisztítottam ki, akkor volt retek benne rendesen. Volt a venti felületén egy alufóliaszerű réteg, én azt okosan letéptem róla akkor, az mi lehetett rajta? Lehet bármi köze a belassuláshoz? Amúgy bekapcsoltam úgy a laptopot h nem tettem vissza a billzetet és megtapogattam a hővezető csöveket, hát elég forró lesz pikkpakk... De a hűtés hiánya vagy milyensége már rögtön a bekapcsoltáskor jelentkezhet? -
tikadanee
csendes tag
Hali!
Van egy HP 6910p laptopom, jó öreg már, eddig mondhatni meg voltam vele elégedve, viszont mostanában rettenetesen be van lassulva. A bekapcsolás után van egy bios ellenőrző procedúra, ott kb 10 percet tölt, aztán ha tovább lép használhatatlan...
Windows 7 van rajta, 2 giga ram van a laptopban, ezen mennie kell, és ment is eddig. Nemrég vettem bele egy OCZ Vertex 3as 60 GBos SSD-t, szépen muzsikált, de egyszercsak drasztikusan belassult. Szóval az SSD vásárlás előtt még nem volt lassú, így gyanakodtam, hogy nem szeretik egymást az SSD-vel. A windowsban folyamatosan 100%on pörög a proci és a feladatkezelő nem jelzi ki pontosan, hogy mi eszi ilyen mértékben folyamatosan a procit...
De mivel gyanakodtam az SSD-re, elindítottam anélkül is 1x és a legelején annál a bios ellenőrzésnél vagy mi a bánatnál ugyanúgy elidőz hosszú percekig, windows ugye nem jön be, azt nemtudom milyen lenne
Valamelyik komponensre gyanakszom, hogy meghaló félben van, proci v ram talán, nemtudom. Szerintetek mit kéne vele csinálnom?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged