- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-XadAnuX+
őstag
Sziasztok!
HP 8770W notebookja van a fiamnak.
Bement a BIOS-ba, és valami UEFIT átállított Legacyra!
És azóta nem tölti be a windowst és a BIOS-ba sem tudunk belépni.
Nagyon fontos adatok vannak a gépen, kérlek ha tudtok segítsetek, hogy hogy lehet helyrehozni!!
Mellékelve teszek fel képeket is.Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!
-
-XadAnuX+
őstag
Eladtam múltkor a HP 8710W-s notimat, de már hiányzik.
Ha veszek legközelebb notit, az is HP lesz.Üdv!
-
-XadAnuX+
őstag
Sziasztok,
8730W-t mikor lehet kapni FX 3700M-es karival?
Üdv!
-
-XadAnuX+
őstag
Akkor nagyon korrektek voltak!
Valahol ha megveszed ,csak akkor leeht kibontani..Az iylen üzleteket nem csipem.
Magyarúl akkor eltünt a pixelhibád?
Nekem NW 9440-esem volt T-7600 Procival.lényegében az elődje volt ennek amit vettél.
Eladtam,de nagyon bejött anno,és most mivel már ez a legujabb,most ezen gondolkozok.Az más kérdés,hogy nyakunkon vannak a 4 magosak is már..ÜdV!
-
-XadAnuX+
őstag
Szia!
Nagyon köszönöm a gyors,kimeritő élménybeszámolót!
Igen féltem,hogy az akksiidő drasztikusan lecsökken a vga,cpu miatt,de nem olyan mértékben mint ahogyan vártam.
Gondolom innen vetted : [link]
Mivel tudtommal renew gépeket ők forgalmaznak.
Amikor vetted nem próbáltad ki előtte?Azt irtad,hogy találtál egy pixelhibát,nem vetted észre?
Ha úgy alakúl,hogy veszek egy ilyen csodát,akkor én biztosan viszek magammal Pendrive-on egy udpixel-nevu progit,és jól megnézem nem-e pixelhibás.
Persze valakit nem zavar,valakit meg nagyon zavar egy pixelhiba is.Én az utobbihoz tartozom.
Mégegyszer köszi a beszámolót,ha valami eszembe jut kérdezek!
Használd egészséggel!Üdv:
-
-XadAnuX+
őstag
Sziasztok!
Valakinek van taasztalata erről a tipusról?:HP-Compaq 8710w (GC124ea)Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv:
Adrián
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged