- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
BxL
csendes tag
válasz
-XadAnuX+ #4993 üzenetére
Ha érdekel, tudnék egy tartós tesztet írni az eggyel kisebb testvérről
HPQ 8710P (gc100ea)
2007 októbere óta nyúzom, elvittem a világ végére - szó szerint (Paraguaytól Svédországig
) - és nagyon jól szolgált. Most a harmadik év végére azért el kell vinnem szervízbe, de ingyen megcsinálják a tisztítását és a hűtőbordák alatti újrapasztázást... (HP Business Class 3 years warranty) Amúgy nekem is az expresscard slot hiányzott, de a dokkolón van, és az optikai meghajtó nekem ultrabay II-s
-
adm
őstag
válasz
-XadAnuX+ #4995 üzenetére
de itt vettem.
dehogynem! tételesen megmutatták a gépet és az alkatrészeit. aztán leteszteltük pixelhibára. akkor szúrtam ki. mivel péntek délután volt, és egyik raktárban sem volt másik, ezért úgy döntöttem, hogy elhozom. felajánlották, hogy 3 munkanapon belül cserélik a kijelzőt, megírták a szervízlapot és elhoztam. (nem lett volna rá semmi garancia, hogy a csere kijelző vagy a cserelaptop nem pixelhibás. 1 pixelhiba messze nem meríti ki a pixelgarancia feltételeit.)
vasárnap azt vettem észre, hogy nem látszik a pixelhiba. annak tűnt, mert oldalról nézve a felület mögött volt, és bármelyik irányból azonos helyen látszott.
az üzletben fel vannak készülve pixelhiba és a fontosabb komponensek tesztelésére. ha jól láttam a szokásos tesztprogramokon kívül live linux és freedos is van.
-
adm
őstag
válasz
-XadAnuX+ #4993 üzenetére
üdv
csak szűk 3 hetes a tapasztalatom, de talán segíthetek.
szubjektív a külső, de mindenképp minőségi. (egy toshiba p100-ast használtam előtte, attól anyagaiban és összeszereltségben is jobb). 3,4 kg-tól indul, táppal, tokkal, táskával, egérrel 5kg alatt megáll.
a belső felépítése/felszereltsége adott. tavaszig egy e6600-as c2d volt az asztali gépemben. érzésre nem lassabb ez sem a T7700-el. gyárilag 1db 2 gb-s modullal jön, ez bővíthető 4gb-ig, illetve cserélhető 8gb-ra. az n-es wlan-t nem tudom kipróbálni de a g-s routerrel sokkal jobb, mint az eddigi eszközeim. megvan a második mini pci csatlakozó helye az alaplapon, de maga a foglalat hiányzik. ez érthetetlen számomra
csatlakozók: több, mint bőséges. talán a vga helyett lehetett volna dvi, de hdmi-vel is használható. és talán smart card olvasó helyett jobb lenne egy második express card foglalat.
akksi: egy 1,5 órás társtervezői konzultációt letudott a héten, ami közepes intenzitású cad használatot jelent.
kijelző: vásárláskor 1 teljes "halott" pixelt vettem észre, de ez 2 napon belül életre kelt.
még a wuxga felbontás sem túl nagy. aki rajzol vagy modellezik rajta annak ideális. (kevés helyet foglalnak el a menük, de ha szükség van rá nagyobb területet átláthat.) a kijelző 180°-ig dönthető, betekintési szögei elfogadhatóak, nem lilul inkább sötétedik és világosodik. a környező fény érzékelő szokás kérdése. aki rendszeresen használja annak praktikus lehet.vga: (felső)közép kategóriás létére jól használható. nem volt időm részletesebb tesztekre, de abban a pár támogatott programban lazán hozza az asztali 9800gtx-em teljesítményét. vista-hoz még nincs quadro performance driver és maxtreme, így ha ezek fontosak akkor csak az xp marad.
hűtés: normál asztali használat mellett szinte észrevehetetlen. 100% proci kihasználtsággal is elviselhető marad a hangja és a melegedés is, viszont kicsit megemelve javul a szellőzés, tehát folyamatos teljes terhelésnél nem árt egy hűtőpad vagy állvány. böngészésnél, filmnézésnél akár ölben is elviselhető.
az egyetlen nagyobb hiányosság, hogy nem multibay-es az optikai meghajtó, néha jól jönne egy plusz vinyó.
én renew-ként vettem. nem találtam pontos gyártási időt(a biosok mind a legfrissebbek), de új kütyü illata volt vásárlás után még két héttel is, tehát nem tölthetett túl sok időt a dobozán kívül.
ha maradt kérdésed arra szívesen válaszolok.
ezeket átolvastam vásárlás előtt:
teszt németül
teszt angolul
felhasználói teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest