- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BxL
csendes tag
válasz
-XadAnuX+ #4993 üzenetére
Ha érdekel, tudnék egy tartós tesztet írni az eggyel kisebb testvérről
HPQ 8710P (gc100ea)
2007 októbere óta nyúzom, elvittem a világ végére - szó szerint (Paraguaytól Svédországig
) - és nagyon jól szolgált. Most a harmadik év végére azért el kell vinnem szervízbe, de ingyen megcsinálják a tisztítását és a hűtőbordák alatti újrapasztázást... (HP Business Class 3 years warranty) Amúgy nekem is az expresscard slot hiányzott, de a dokkolón van, és az optikai meghajtó nekem ultrabay II-s
-
adm
őstag
válasz
-XadAnuX+ #4995 üzenetére
de itt vettem.
dehogynem! tételesen megmutatták a gépet és az alkatrészeit. aztán leteszteltük pixelhibára. akkor szúrtam ki. mivel péntek délután volt, és egyik raktárban sem volt másik, ezért úgy döntöttem, hogy elhozom. felajánlották, hogy 3 munkanapon belül cserélik a kijelzőt, megírták a szervízlapot és elhoztam. (nem lett volna rá semmi garancia, hogy a csere kijelző vagy a cserelaptop nem pixelhibás. 1 pixelhiba messze nem meríti ki a pixelgarancia feltételeit.)
vasárnap azt vettem észre, hogy nem látszik a pixelhiba. annak tűnt, mert oldalról nézve a felület mögött volt, és bármelyik irányból azonos helyen látszott.
az üzletben fel vannak készülve pixelhiba és a fontosabb komponensek tesztelésére. ha jól láttam a szokásos tesztprogramokon kívül live linux és freedos is van.
-
adm
őstag
válasz
-XadAnuX+ #4993 üzenetére
üdv
csak szűk 3 hetes a tapasztalatom, de talán segíthetek.
szubjektív a külső, de mindenképp minőségi. (egy toshiba p100-ast használtam előtte, attól anyagaiban és összeszereltségben is jobb). 3,4 kg-tól indul, táppal, tokkal, táskával, egérrel 5kg alatt megáll.
a belső felépítése/felszereltsége adott. tavaszig egy e6600-as c2d volt az asztali gépemben. érzésre nem lassabb ez sem a T7700-el. gyárilag 1db 2 gb-s modullal jön, ez bővíthető 4gb-ig, illetve cserélhető 8gb-ra. az n-es wlan-t nem tudom kipróbálni de a g-s routerrel sokkal jobb, mint az eddigi eszközeim. megvan a második mini pci csatlakozó helye az alaplapon, de maga a foglalat hiányzik. ez érthetetlen számomra
csatlakozók: több, mint bőséges. talán a vga helyett lehetett volna dvi, de hdmi-vel is használható. és talán smart card olvasó helyett jobb lenne egy második express card foglalat.
akksi: egy 1,5 órás társtervezői konzultációt letudott a héten, ami közepes intenzitású cad használatot jelent.
kijelző: vásárláskor 1 teljes "halott" pixelt vettem észre, de ez 2 napon belül életre kelt.
még a wuxga felbontás sem túl nagy. aki rajzol vagy modellezik rajta annak ideális. (kevés helyet foglalnak el a menük, de ha szükség van rá nagyobb területet átláthat.) a kijelző 180°-ig dönthető, betekintési szögei elfogadhatóak, nem lilul inkább sötétedik és világosodik. a környező fény érzékelő szokás kérdése. aki rendszeresen használja annak praktikus lehet.vga: (felső)közép kategóriás létére jól használható. nem volt időm részletesebb tesztekre, de abban a pár támogatott programban lazán hozza az asztali 9800gtx-em teljesítményét. vista-hoz még nincs quadro performance driver és maxtreme, így ha ezek fontosak akkor csak az xp marad.
hűtés: normál asztali használat mellett szinte észrevehetetlen. 100% proci kihasználtsággal is elviselhető marad a hangja és a melegedés is, viszont kicsit megemelve javul a szellőzés, tehát folyamatos teljes terhelésnél nem árt egy hűtőpad vagy állvány. böngészésnél, filmnézésnél akár ölben is elviselhető.
az egyetlen nagyobb hiányosság, hogy nem multibay-es az optikai meghajtó, néha jól jönne egy plusz vinyó.
én renew-ként vettem. nem találtam pontos gyártási időt(a biosok mind a legfrissebbek), de új kütyü illata volt vásárlás után még két héttel is, tehát nem tölthetett túl sok időt a dobozán kívül.
ha maradt kérdésed arra szívesen válaszolok.
ezeket átolvastam vásárlás előtt:
teszt németül
teszt angolul
felhasználói teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest