Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khelben

nagyúr

válasz gatesz #41279 üzenetére

6-7000 Ft egy külső dvd meghajtó, szerintem ez ne legyen szempont. Sajnos ez ilyen játék, 200-ból vagy normális kijelzőt veszel vagy normális vga-t. A kettő együtt nem megy, ahhoz egy kategóriával feljebb kell menni.

• mrbego

aktív tag

válasz gatesz #41275 üzenetére

Szia,
    az áltlad belinkelt gépnek egy gyengébb verziója van nekem, ezért én erről tudok véleményt mondani.

Először is egy kb már 7 éves Pavilion dv5 utódját kerestem mikor kb egy hónapja megvettem ezt. A régi Pavilionom annyira jó benyomást tett rám az elmúlt években, hogy ezért kerestem helyére egy újabb Pavilion-t. Azonaban már bánom, hogy nem próbáltam ki/nyomkodtam meg vásárlás előtt valahol, ugyanis sajnos ez a Pavilion már nem az a minőségi Pavilion, mint 7 évvel ezelőtt volt.
    Ez a mostani összeszerelési minősége nincs olyan, mint a réginek. A billenytűzet szintén minőségibb a réginél. Valamint ez az újfajta egérpad, hogy nincs külön két gomb, hanem magát a padot kell lenyomni.... hát, aki ezt kitalálta főbelövést érdemelne. De az is aki azt gondolta, hogy a négyirányú kurzor billentyű fel/le gomjai csak félméretűek, ez borzasztó főleg (autós) játéknál.
    Viszont, hogy jót is mondjak: mivel ebben már 5. generációs i3 professzor van valamint nvidia 830M, ezért teljesítményben már komolyan észrevehető a sok év különbség/frissesség. A kijelző nekem is FullHD, viszont nem IPS, hanem sima TN panel és sajnos kínai ChiMei gyártmány (a régi gépben LG-Philips volt). Ezért a betekintési szögek alulról és felülről nem olyan jók, de üdítő látvány a nagy felbontás már egyszerű internetezéskor is, mivel szebbek, élesebbek a betűk/képek stb.
    Ami még szintén tetszik a mostaniban, hogy az akksi 4-4,5 órát is kibír ha csak netezésre használom, és elég gazdaságos a processzor is, ilyenkor (most is) ~10-15 C fokot szoktam látni (nekem mindíg minden gépen megy a sppedfan, amivel a C fokokat monitorozom).

Összegezve: nem volt ez olyan rossz vétel (főleg, hogy fekete pénteken vettem), de van más márkának is hasonlóan jó gépe (pl a Dell 5558-at meg pár Asus modellt néztem még mikor ezt vettem).

Még annyit a bővíthetőségről, hogy lehet bővíteni csak komplikált. Itt egy video, amin láthatod, hogy majdnem teljesen szét kell szedni a gépet ahhoz, hogy memóriát bővíts. Az enyémben van két memőriahely, az egyikben egy 4 GB-os modullal, ezért akarok még mellé egy másik 4GB-os modult is később.

Remélem segítettem valamennyit.

• Khelben

nagyúr

válasz gatesz #41275 üzenetére

Mi az elsődleges? Mert ez egy multimédiás/játék gép, másra nem nagyon való.

Új hozzászólás Aktív témák