- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery1987
őstag
válasz
lotuska #51306 üzenetére
Szia!
A RAM esetében arra kell figyelni, hogy DDR3-as legyen és a frekvencia olyan legyen amit a gép tud maximum, a program most 800 MHz-es RAM-ot lát, ilyet keress ha jól látom.
A másikat jól látod. HDD+ODD+SSD egyszerre nem fér bele, max akkor ha m.2-es foglalat lenne a gépben, de az csak a mostani gépekbe kerül bele. Én SSD+ODD kombót használok egy gyárilag így kiadott HP 250 G6-osban, külső HDD-vel. Ha kell a lemezolvasó akkor talán így lenne a legjobb, nekem bevált megoldás, mert így van biztonsági mentés mindenről mert a HDD tárolni sokkal jobb, ha nem kell az ODD akkor a gépet egy HDD+SSD kombóval használnám.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
lotuska #51302 üzenetére
Szia!
Nekem van egy saját használatra és az ismeretségi körömnek is ezeket vettük, kb. 10 darabot. Eddig 0 meghibásodás, szerintem egy jól bevált modell. Érdemes takarítással, újrapasztázással kezdeni, SSD, min. 8GB RAM sem árthat. A zsanérokat érdemes jól körbenézni illetve a kamera melletti kis lámpácska (a HP billentyűzetvilágításnak csúfolja) mechanikája vagy kapcsolója szokott tönkremenni (nem nyílik ki vagy egyfolytában világít visszacsukva is). BIOS ne legyen jelszavas!
-
Dell XPS
veterán
válasz
lotuska #36032 üzenetére
Igen, teljesen jó az LCD panel! Azért írja (gondolom.) mert van néhány típus aminek a háttérvilágítása más technológia (inverter), de minden más paraméterében egyezik. Sokszor típuson belül is előfordul, hogy az egyik CCFL, a másik LED-es háttérvilágítású panel, pl: HP-CQ61
-
Dell XPS
veterán
válasz
lotuska #35424 üzenetére
Sajnos nem tudod megjavítani, bármelyik 15.6" (1366*768) WXGA HD LED-es bal oldali csatalakozású 40 pin-es kijelző jó a laptophoz, itt az oldalon is találsz bőven a hirdetések között. Létezik matt, illetve fényes kijelző ebben a kategóriában, ez már a Te döntésed lesz, hogy melyik megfelelő számodra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest