Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacielvtárs

nagyúr

válasz kutasi #39286 üzenetére

uhh tényleg azt el is felejtetem írni neked hogy a drivereket írd ki egy lemezre...
    nekem is csak úgy siketült felrakni, lemezről, mert a gyári win telepítő usb vezérlővel nem ismeri fel az usbket...
    bár ebben a topikban korábban már írtam, de most itt neked is jelzem.
    elég sok mindent megcsináltam már én is pc és laptop esetén de iylet még nem láttam.
    így most jelenleg egy dvd-n kiírva rajta vannak ezen laptop típus driverei, mert erre én csak dvdről tudtam felrakni a wint is meg a drivereket, sajnos :K
    de azt garantálom hogy dvdről minden driver felmegy...
    az uisb is menni fog :K

szerk: Xp tuti nem megy fel rá, mert az XP - ha jól tudom - ide modban megy, ezeken meg ha jól tudom AHCI van alapból...
    de nem akarom balgaságot írni, így ez nem biztos, de tény hogy xp nálam is kék halálozott...
    így azt a verziót elvettem :)
    viszont a kiírt dvdről fel fog menni minden progi :K

• Lacielvtárs

nagyúr

válasz kutasi #39282 üzenetére

szia
    hát ez nagyon érdekes...
    én simán kicseréltem benne az ssd-t, vagyis semmit nem állítottam előtte.
    ez a bios beállítás nálam.

majd rábootoltam egy win 7 64 bit telepítővel, ha jól emlékszem előtte átállítottam dvd-rom bootra, majd amikor bebootolt és felmásolta/kicsomagolta a telepítő filéket és őjra indult, akkor újraindításkor beléptem a biosba, visszaraktam hdd bootra és ment tovább a telepítő.
    én nem 8.1-et raktam fel, így nem tudom miben változik a telepítés folyamata a 7-hez képest.
    én nem a gyári op rendszert raktam vissza, tehát nem csináltam róla semmijen mentést vagy kép filét, mert nekem nem kell a win 8.1 :K

szerk: jah és megnéztem, nálam a lemezkezelőben MBR partíció van jelenleg, és nem GPT

Új hozzászólás Aktív témák