- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kutasi #39286 üzenetére
uhh tényleg azt el is felejtetem írni neked hogy a drivereket írd ki egy lemezre...
nekem is csak úgy siketült felrakni, lemezről, mert a gyári win telepítő usb vezérlővel nem ismeri fel az usbket...
bár ebben a topikban korábban már írtam, de most itt neked is jelzem.
elég sok mindent megcsináltam már én is pc és laptop esetén de iylet még nem láttam.
így most jelenleg egy dvd-n kiírva rajta vannak ezen laptop típus driverei, mert erre én csak dvdről tudtam felrakni a wint is meg a drivereket, sajnos
de azt garantálom hogy dvdről minden driver felmegy...
az uisb is menni fogszerk: Xp tuti nem megy fel rá, mert az XP - ha jól tudom - ide modban megy, ezeken meg ha jól tudom AHCI van alapból...
de nem akarom balgaságot írni, így ez nem biztos, de tény hogy xp nálam is kék halálozott...
így azt a verziót elvettem
viszont a kiírt dvdről fel fog menni minden progi -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
kutasi #39282 üzenetére
szia
hát ez nagyon érdekes...
én simán kicseréltem benne az ssd-t, vagyis semmit nem állítottam előtte.
ez a bios beállítás nálam.
majd rábootoltam egy win 7 64 bit telepítővel, ha jól emlékszem előtte átállítottam dvd-rom bootra, majd amikor bebootolt és felmásolta/kicsomagolta a telepítő filéket és őjra indult, akkor újraindításkor beléptem a biosba, visszaraktam hdd bootra és ment tovább a telepítő.
én nem 8.1-et raktam fel, így nem tudom miben változik a telepítés folyamata a 7-hez képest.
én nem a gyári op rendszert raktam vissza, tehát nem csináltam róla semmijen mentést vagy kép filét, mert nekem nem kell a win 8.1szerk: jah és megnéztem, nálam a lemezkezelőben MBR partíció van jelenleg, és nem GPT
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest