Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na igen,ez az.
[OFF][/OFF]
Én nem vagyok hajlandó ilyen szintre lemenni és szétflame-elni a topikot is vele,elég az hozzá hogy kinek a pap,kinek a papné kinek a pap kutyája..A lakásomhoz senkinek semmi köze, a gyerekemre büszke vagyok mert okos és szép (mindkettő
)a nejemre büszke vagyok mert szerelmesek vagyunk egymásba még mindíg (és szép na meg okos is de nálam szerencsére nem okosabb de picit szebb
,ja és 26 éves én 39
)
Kicsi a lakásunk de beépített minden,így tágas is-és asztali gép sem foglal helyet belőle
Ja és az áruhitelen kívül nincsen lakáshitelem-sokakkal ellentétben-igaz ennek ára a kis lakás

Ennyit rólam

ON
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bundle topik
- World of Warships
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)a nejemre büszke vagyok mert szerelmesek vagyunk egymásba még mindíg (és szép na meg okos is de nálam szerencsére nem okosabb de picit szebb
,ja és 26 éves én 39
)

Pyttawrx