Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spyduck

nagyúr

válasz SeniorTilla #9697 üzenetére

Én nem azt mondtam, h szarok!
    Nekem megvan a véleményem miért választom amit választok. Konkrétan a te véleményedre volnék kíváncsi miben jobb egy Pavilion mint egy professional vagy egy workstation.

Szerintem egy notebook azért notebook mert hordozható és strapabíró. Ha nem az akkor ennyi erővel vehetek egy asztalit is. A Pavilion véleményem szerint csak hordozható de azzal kapcsolatban is vannak kételyeim.
    Ami nem tetszik a Pavilionban (igaz már 100x leírtam):

-Laza zsanérok: (Igaz, h te azt mondod, h nem az de szoktam MediaMarkt-ba járni és nézegettem. Az én szemszögemből ez lötyögős. Volt is egy Pavilion DV6000-em, persze tudom, h emiatt nem szabad leírni a többi DV szériát de azért mégis..... )
    -Tükröződő kijelző: Én konkrétan sokat utazok és az agyam eldobtam régen amikor semmit nem láttam a kijelzőn magamon kívül. Persze ezt lehet orvosolni a 100%-os fényerővel ami ahhoz vezet, h az akksi 1 órát se bír. Ugyan ez az Antiglare-nél 0%-os fényerővel teljesen más, mindent lehet látni.
    -Anyagminőség:
    fedlap: Fényes, lakkozott csilicsáré. Nagyon szép de minden maszat meglátszódik rajta és nagyon könnyen karcolódik, kopik. Vigyázzak rá mint vmi gyöngyszemre? Nem ezért veszek notit.
    szerkezet: Bebizonyosodott, h a Pavilion szerkezete tartalmaz magnéziumot, igaz én még nem láttam de elhiszem. Ellenben mi van egy HP Elitebook \ Compaq Professional \ Worksatin modellnél?
    Hát ez:

- DuraCase Magnézium ötvözet kijelző burkolat
    - DuraFinish karcállóbb műanyag elemek
    - DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb teljes méretű billentyűzet
    - Tudomásom szerint a zsanérok acél erősítést kaptak mint a Thinkpadok-nál és maga az egész váz aluminium-magnézium-műanyag együttese.
    - EliteBooknál szálcsiszolt aluminium borítás

Melegedés: Én ahogy olvastam a teszteket azt kell mondajm a Pavilon elég forrófejű. Ezen nincs mit ragozni a Professional és workstation modellek nem. Nagyon jó hűtésrendszerük van ami gondolom az anyaghasználatnak is köszönhető

ui.: Felhoztad a hangszórók minőségét. Volt jó pár notim, tudom neked 100x több de én eddig ilyen jó hangminőséget mint teszem egy 6910p-ben van nem nagyon hallottam. Hogyha ez tényleg minőségnek mondható :DDD

Lényegében ennyi. Szívesen olvasnám a te véleményedet :R

Új hozzászólás Aktív témák