Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
válasz
kozyadam
üzenetére
A noti-hátizsákok ugyanolyan biztonságosak, mint a noti-válltáskák vagy a noti-kézitáskák, az én hátizsákom fala vastagabb is, mint a kézitáskámé.
Azért nem olyan egyszerű azokból kilopni a notit
Nem egy 20 dekás pénztárcáról van szó, hanem egy legalább 2 kilós A4-es méretű valamiről, azért azt nem lehet csak úgy kiemelni zsebtolvaj módra. Emellett ahol beteszed, ott általában van valami rögzítő is, nekem pl. tépőzáras, ezt is észrevennéd ha valaki cibálja. De emlékszem anno találtam olyat is, amiben a noti-rekesz zipzárja a hátrészen volt, annál már abszolút lehetetlen kilopni a táskából. (Szerintem legegyszerűbben a kézitáskát lehet ellopni, csak ki kell tépni a kezedből és futni vele...)
A hátizsák kényelmes és egészséges, viszont összegyűri a ruhád a válladon. Az oldaltáska divatosabb és még úgy sem nehéz cipelni a notit. A kézitáskát nehéz cipelni, főleg tömegközlekedve, viszont az a legelegánsabb. Védelmi szempontból nem igazán van köztük különbség szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Linux kezdőknek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem egy 20 dekás pénztárcáról van szó, hanem egy legalább 2 kilós A4-es méretű valamiről, azért azt nem lehet csak úgy kiemelni zsebtolvaj módra. Emellett ahol beteszed, ott általában van valami rögzítő is, nekem pl. tépőzáras, ezt is észrevennéd ha valaki cibálja. De emlékszem anno találtam olyat is, amiben a noti-rekesz zipzárja a hátrészen volt, annál már abszolút lehetetlen kilopni a táskából. (Szerintem legegyszerűbben a kézitáskát lehet ellopni, csak ki kell tépni a kezedből és futni vele...)
Pyttawrx