Hirdetés
- Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mawyx
őstag
Egyébként is vettem volna nagyobb ramot, csak akkor még azt is ki kellett volna fizetni és a beszerelést is, így meg belerakta. Az eladott gép kapásból nem indult, de pénzt nem adhat vissza, valami fájdalomdíjat adnia kellett... Nem hinném, hogy direkt rosszat adott, ismert helyre mentem, előtte egy kazal hp renew pda-t vettünk tőlük, nem lett volna érdeke, hogy hetente visszajárjunk egyre idegesebben asztalt borogatni... De sose tudni persze.
A lényeg, hogy hibás a cucc és vmit kezdeni kell vele.Az Asus laposomban cseréltem már ramot, biztos képes lennék rá, hogy pár csavart kicsavarjak, de ezt nem merem megbontani, még van 2hónap gari. Asztali géphez rengeteg cuccunk van, de ehhez venni kellene ramot meg egy komplett másik laptopot, hogy fokozatosan cserélgessük az alkatrészeket és ha mégse segít, lehtne árulgatni itt a ph-n nyomott áron és tesztprogramjaim sincsenek. Ez már így akkor nem az én súlycsoportom.
Már csak az a kérdés, hogy az eredeti boltba vigyük vissza vagy ami priviben jött.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx