Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz SeniorTilla #37184 üzenetére

Köszi a választ.
    Az előbb voltam tesztelgetni, nem igazán győzött meg sajnos, de gondolom egy új telepítéssel, fel lehetne rázni.
    Azért furcsállottam, hogy ez az i7 740QM egy elég "gyenge" processszor, hiába a 4 mag 8 szál, az i5 két magos (m 450) pontosan annyit hozott egy IBT teszt alatt, mint a 740-es. Ez az élményindexben is megmutatkozott. 740----7.1, 450---6.9.

Konkrétan a fényerő és a képminőség volt a másik, ami nem tetszett bár arra elég volt, hogy tesztelgessem, de ezt a (max) fényerőt a lenovo laposom talán 2-es (legfeljebb 3) szinten hozza és akkor még van 8! 7 felett kiégeti az ember szemét.

Egyébként szép lapos és minden más tetszett, de nekem számít a gyorsaság, és azt hittem, hogy itt azért elég jelentős különbség lesz, de hogy szinte "nincs is", az elég gáz, és csak parasztvakításnak tartom a benne lévő processzort, hiába ugrál fel néha 1.7-ről, 2.8-ra, sajnos ezzel sem tud jelentősen "többet számolni".

Pedig megvettem volna, de ez így nekünk nem felel meg, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák