- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
válasz
nCore88 #36183 üzenetére
"Mert ugye ha valamelyik (jatek,video,program stb ) .exe file-t HIGH PERFORMENCE-re akkor mukodik elvileg az ATI RADEON videokartya"
Ha már megválaszoltad, mi a kérdés?
Ellenőrizni én sem tudom, bár úgy jöttem rá, hogy intelen fut pl. a Dead Space 3, mert mediumon épp hogy bírta, pedig a tesztek alapján jobban kellett futnia. Meglepetésemre Radeonnal még Full HD-ban is repeszt. Jó hogy van külső monitor szükség esetére.
Ha "nagy teljesítményt" állítasz be, akkor mindenképp azon kell futnia.Ismeretlen eszköz: nálam az Intel Rapid Storage Technology és a 3D Driveguard volt a két hunyó, nem tudtam, hogy azok is drivereket tartalmaznak. Gondolom nem tettél fel mindent, viszont azt nem írtad, hogy előtelepített-e e Win8, mert akkor nem kéne ilyennek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Xbox Series X|S
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Metal topik
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest