- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most már nyelvtanfórum is lett a HP fórumból.
Be kellene fejezni ezt a vitát, szerintem neked nincs igazad, szerinted meg nekem. Nem hiszem, hogy bárkit érdekel - ahogy engem sem - a filozófiai eszmefuttatásod itt, ahol szakmai dolgokat kell megbeszélni.
Ismétled önmagad, személyeskedsz, és nem tapasztalati, gyalkorlati, észérvekkel támasztod alá az állításaidat, hanem már elmentél egy olyan irányba, aminek a témához semmi köze. Ilyen emberrel nem lehet vitatkozni, illetve lehet, de nem érdemes. Te akarod nekem megmagyarázni, hogyan kell? Ne a parlamenti közvetítésekből indulj ki, ha szakmai vitát akarsz folytatni valakivel.
Kár erőlködnöd, nincs igazad.
Azt se felejtsük el, hogy te kértél tőlem tanácsot privátban, nem én tőled. Én válaszoltam neked, 16 levelünk van. Ott még normálisan írtál nem úgy mint most itt. Ha nem fogadod el mások véleményét, minek kérsz segítséget? (költői kérdés, ne válaszolj rá).
Remélem sikerül valami normális kijelzőt szerezned, bár kétlem
Olyan jó sosem lesz neked, mint amilyen nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő