Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laci010777

csendes tag

válasz apuc #14098 üzenetére

Ezt ugye Te is tudod, hogy h*lye bejegyzés volt...??? :)
    Rajtad is sok minden múlik...pl. én kb 2 hete "porszívóztam" ki a gépet: meglepő, hogy azóta egyáltalán nem hallom szinte a ventillátor zaját.. :U (azaz nem pörög akkora fordulaton - mert nincs rá szükség).... :)

Én azt mondom, hogy gyak. minen gépből ki lehet fogni egy rosszabb darabot, és jobbat is...(és azután mindenki az alapján dönt máskor)

Nekem alap volt, hogy élvezhető, szép nagy kijelző legyen (15"- sztm. már nevetséges, az alattiról már ne is beszéljünk), a num. pad megléte kb. olyan mintha egy karral/kar nélkül élne valaki (lehet, csak nem jó), a kijelző képe sztm. gyönyörű...-más laptopokat is láttam - némelyik annyira nem valósághű színeket produkál, hogy besírok rajta... :(
    spec. én a HDMI kimenetet nem használom - de amikor ezt vettem (mondom, két éve), akkor még nem volt ennyira alap dolog, az express-card aljzat megintcsak kuriózum volt (talán ez még most is az), a hangot dícsérték (subflower, apámfüle stb.- ez engem nem győzőtt meg... :( - bár az is igaz, hogy más laptopnál hallottam a hangot, és azon is besírtam,,,, :) - valahogy az előzetesek után én valami full bass, 5D-s "hipercsodát vártam... :C - de pl. most nem használok hangfalakat... :Y -szv. annyira nem rossz ez sem... ;)
    Hallottam, hogy egynémely gépben a wifi is a "kiváltság"-kategória... :U - no comment... :(((
    A kinézet...: sztm. a mai piacon nekem ez az egyik legjobban "bejövős" dizájn... -egyszerű, elegáns, izléses...
    A fényezett külsőn persze meglátszik az ujjlenyomat - bár én nem két lekvárosbukta között szoktam tapogatni... :(((
    A másik, meg, hogy talán pont emiatt elegáns...ez olyan, mintha autóban a "matt" lenne a divat.... ;] Érdekes lenne...talán nem az a szép autó, amelyik metálszínezett???... :U
    Szv. érdekes, hogy miben mi az elegáns...miért van az, hogy minden másban szép, csillogó legyen (autó, óra, feleség stb.), de notebook-ban "fúj-fúj-fúj" fényezett külső...

Ami miatt én váltanék, az nekem kizárólag a "régebbi" VGA-miatt lenne... (bár spec. én nem szoktam játszani) - szv. várhatóan nem fizetek rá +100e-ret, hogy 2 kategóriával jobb VGA miatt cseréljem...

9200GS van az enyémben... ha 5650-re VGA-s gépre cserélném, akkor elnézve Tilla árait, ezt kb. 100-rt tudnám értékesíteni, és azt 220körül megvenni.... :F :N

Egy. linkeltek ide Lenovo-t, hogy inkább azt...
    Bravó: hasonlítunk egy cc. 300-ezres gépet egy cc.~ 130-180ezres Pavilionhoz.... :(((
    Jó vicc..... :(((

Ami még bejövős, és ár/érték arányban tetszik, az mindenképpen a Gateway gépek.... :U

Ja, és a másik, amiből érdemes kiindulni, hogy nekem spec. nincs minden évben +300K-m a legújabb megkívánt laptopra..., kb. 5-10évente cserélek (kihalás, és tényleg a technikai követés alapon)... Szv. csak azért mert fél ponttal több egy fps.-érték, azért nem fogok (és sztm. az egyszerű felhasználók 90%-a is így gondolkozik)

A "gép-követési" történelmem: 1db Commodore, 1db P1, 1Db P-3, 1db P-4, és a mostani Pavilion....

Ez így is kb 10 év alatt kb. fél évi átlagfizetés-t vitt el.... :(((

Új hozzászólás Aktív témák