Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rekid

addikt

válasz SeniorTilla #12498 üzenetére

"Szívesen megnéznék egy statisztikát, hol használják többet a gépeket: beltérben vagy kültérben."
    Ö elég egy besütő nap a szobába nem kell kimenni. (Viszont ha nappal van nem szeretek sötétben ülni).
    A feher megoldásod jo ötlet feltéve ha tetszik a delikvensnek.
    Természetesen igazad van jo dolog kiülni hülyulni. Csak kérdés hogy ezert mennyit áldozol és mi a fontos. Nekem pl sokkal fontosabb hogy halk legyen a gépem minimális melegedéssel mint hogy uj jatekokkal zökkenőmentesen jatszak (föleg hogy megvagyok nelkülük is). Van aki nembánja ha egy radiator lesz a gépéből csak hordozható legyen és tudjon jatszani. Elég nagy a kontraszt a két tábor között sok alternatívával így ezért is írtam hogy egy adott tulajdonság miatt (mondjuk vga) a többi -felhasználó szempontot, igényt figyelmen kívül hagyva butaság minősíteni egy laptopot mint ahogy a srác barátai tették.
    Nekem ugye nem tetszenek a csillogos laposok megsem mondom senkinek hogy ne vegyel olyat mert nekem nem tetszik és én mast vennék. Ha neki ez nem hátrány akkor miért ne. Ugyan ez vice versa.

Új hozzászólás Aktív témák