Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mindenkinek mások az igényei. Én itt ülök az ablak mellett, aki volt már nálam, tudja. Soha nem volt gondom a 20"-os fényes kijelzővel, a legnagyobb napsütésben sem.
Vannak olyan gépek is, amik a legnagyobb terhelés mellett is halkabbak az asztali PC-knél, pl. a HDX-ek.
A két kategória más-más felhasználóknak készült, mármint a Pavilion és a Business. Természetesen van akinek ez kell, van akinek az. Én csak azt nem szeretem, amikor valaki teljesen jogtalanul lenézi és leszólja a másik tábort, esetünkben a Pavilionokat. Akkora hülyeségeket lehet itt olvasni róluk - persze nem pavi tulajoktól, hanem a másik tábortól - hogy nem állom meg szó nélkül. Látod elég egy hozzászólás, ahol meg sem említettem a pavilionokat, és a megrögzött ellentábor képviselői egyből megint azt hozzák ki végeredményül, hogy a pavilionok szarok. Pedig ez nem igaz. Más gépek, más felhasználóknak. Személy szerint én pl. nem tudnék akár egy elitebookot használni, mert ránézek a képére és elsírom magam, olyan szegényes. Nekem nem tetszik egyik business gép sem, még akkor sem, ha leejthetem a földre komolyabb sérülés nélkül (amit a gyakorlatban feltételekkel kezelnék). Nektek meg nem tetszenek a pavilionok. Na bumm, és akkor mi van? Legalább meghagyjuk egymásnak azt, amit a másik szeret
De ne fikázzunk egy gépet csak azért, mert nekünk nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Milyen notebookot vegyek?
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 17 // i7-12700H // RTX 3070 Ti // 32GB RAM // 1TB SSD // 360Hz
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ne fikázzunk egy gépet csak azért, mert nekünk nem tetszik.

Pyttawrx