- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jorden06
senior tag
Igen, ez a két márka van mindenhol, de ha más márka / más típus / más időzítés akkor már bomlik a rendszer, nem biztos, hogy megy dualba és jönnek a stabilitási gondok a különböző időzítések miatt. Vagy rosszul tudom? Elvégre asztali gépbe sem veszel össze vissza ramokat
-
jorden06
senior tag
Ne mond, hogy kevesebbet jár a venti? De miért? Nem terheli annyi folyamat a procit? Vagy milyen driver lehet jobb XP alatt? Hiszen a driverek elvileg ugyanazokat a kódokat tartalmazzák, csupán a megfelelő OPrendszerhez való forráskódok a többlet, nem?
Milyen márkájú ramot veszel 6K-ért? Én is néztem HP-t, csak az 11nél kezdődik.
-
jorden06
senior tag
Nekem viszont ATI megjelenítő van a gépemben... És ugye nem W csak P, tehát mainstream. Proci neked is T9400? RAM? A vinyó az meg ugyanaz gondolom, a 250GB-os 7200RPM-es.
Nekem viszont minden más program becsődöl, amit szeretnék
Nem tudom felrakni a 3D Drive Guard programot mert utána kék halál, nem jó a hang és a FireWire portot sem tudom működésre bírni. Ehhez kell valami külön driver?
Bocsi h új hsz, nem fért bele szerkesztésbe
-
jorden06
senior tag
Nem próbáltad még mindig a SoundMax audio drivert?
Teljesítmény-centrikus beállításon van? Mert akkor normális, 90% körüli akku töltöttséggel (nekem is annyi, úgy, h nincs optimalizálva az energiamenedzsment, 8530P-vel).
A töltőre nekem meg mindig azt írta ki, már a boltban is
-
Eszleny
aktív tag
-
apuc
őstag
Storno-megoldodott szerencsére a laptop-kérdés
Kaptam a munkahelyemtől egy Dell Latitude D620-astIgaz nem HP-de ingyen jó ez is
Mindenkinek köszönöm szépen-Rekid-nek főleg!!
Bárki aki jó üzleti HP notit keres vegye meg az övét-érdemes!!
(Ha nem kaptam volna a cégtől most én venném meg)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- Bitcoin topic
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged