- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandido
csendes tag
Szia!
Bocsánatot kívánok a késői válaszért de közben megoldódott a probléma.
A feketét úgy értettem, hogy fekete
Semmi sem látszódott a lapon csak feketeség.
Betettem egy féhér lapot és egy fekete jött ki
A probléma amúgy az volt, hogy (szereltem azt a nyomtatót) nem volt rajta a burkolat amikor nyomtatni próbáltam. És így egy kicsit sok volt neki a fény. Ahogy rátettem a burkolatot tökéletesen nyomtatott. Legalább most már tudom, hogy nem véletlenül van fekete műanyag alkatrészekböl a nyomtató belülröl...Azért köszi.
-
Dr. COPY.
tag
Szia!
A tiszta fekete, hogy értendő? Tiszta fekete mint a fotópapír, tiszta fekete, de ha jól megnézed látszik benne az írás amit nyomtatni akartál, látszik az írás de a háttér koszos?
-
Bandido
csendes tag
-
ttünde
csendes tag
Átállítottam amit mondtál a biosban és utánna működött.
-
steve@prhw
őstag
-
ttünde
csendes tag
Örök hálám! Működik!

-
ttünde
csendes tag
Köszi!

-
steve@prhw
őstag
-
ttünde
csendes tag
Igen
-
steve@prhw
őstag
-
ttünde
csendes tag
egy a gond: nem itt van hanem otthon, de holnapra megnézem
köszönöm! -
steve@prhw
őstag
-
neduddki
nagyúr
hI!
A hp meg kompletten csereli a belsejet akkoriban 26+fa ert... na jo attol kezxdve vot ra fel v. egy ev gar...
udv
neduddki -
ttünde
csendes tag
Most kötöttük rá először, nem egy új darab, és ezzel a hibával indított.Egy másik gépen még nyomtattak vele, nálunk már nem megy.
-
steve@prhw
őstag
-
ttünde
csendes tag
Az öntesztoldal kijön, csak a gépnél írja ki hoyg nincs benne papír. Szerintem a kábal ok, mert azt látja hoyg van rákötve nyomtató
-
steve@prhw
őstag
az egyszerre több papír behúzásról már nem is beszélek...
Szokták szervítelni (előző melóhelyen csináltattuk, ~12e brHUF
), kis ''gumi'' padok tartják a lapot, ezek idővel kopnak, elöregszenek, és nem fogják meg a többi lapot, ezért húzza be az összes lehetségeset...
A másik problem: Öntesztoldalt kinyomja? (húzd le a gépről, és nyomd sokáig a gombat, legalábbis úgy emlékszem, ha nem, sorry) Kábelnél minden OK? -
ttünde
csendes tag
A gond a következő:
van egy ilyen nyomtatóm, de nem tudok vele nyomtatni, mert a gépen azt íra ki, hoyg nincs benne papír, pedig van és a lámpája is kijelzi hogy van papír benne.
Találkozott már valaki ezzel a problémával és meg tudta oldani valahogy?
(az egyszerre több papír behúzásról már nem is beszélek...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi sem látszódott a lapon csak feketeség.

), kis ''gumi'' padok tartják a lapot, ezek idővel kopnak, elöregszenek, és nem fogják meg a többi lapot, ezért húzza be az összes lehetségeset...