- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
georgeeboy
tag
Meg vagyok vele elégedve. Haveromnak volt pl egy 4550 vagy hányas, volt benne minden szar, meg kemény műanyag tok, meg wlan meg ilyesmi, aztán kb 200E forint volt neki, de az enyém jóval olcsób, két memo sloton is bővíthető, meg már 255-ös proci került bele. Amire én használom, arra nagyon is megfelel.
-
georgeeboy
tag
Üdv!
Végre valaki aki tudja ezt számszerűsíteni. Amíg nem tudtam ezt, addíg is gondoltam ( mivel ránézel a kijelzőre) hogy ez elég durva hiba egy ekkora kijelzőnél vagy mi a fene! Szóval szerintem is ez a helyzet,hoyg arányaiban egy ilyen pda-nál egy rossz pixel se fér bele. Amúgy valahol ezt az infót meg lehet taláni a neten?
Thx.. -
georgeeboy
tag
De szerintem ez akkor sem normális dolog. Mindenképpen értékcsökkenés: ha van két egyenértékékű pda , amit használtan eladnak, de az egyiknek hibás a kijelzője, melyiket veszed meg?
-
georgeeboy
tag
Szasztok !
Anno még sulinetben vettem egy ipaq2210-et, gondoltam veszek valami használhatót. Gari lejárta előtt nézegetem a kijelzőt, és rájöttem, hogy sötét háttér mellett (pl. media player>full screen mode) felül az egyik sarokban egy (vagy több ,ezt nem tudom eldönteni ) pixel a fekete háttér mellett folyamatosan világít! Ez nyilván pixel hiba. Visszavittem a szakszervízbe, kiküldték hollandiába, de nem találták meg a hibát! Visszajött,hogy jó a gép. Ekkor én úgy döntöttem ,nem veszem át, és még 1x leadtam aznap ,mikor átvehettem volna.Másodszor is visszajött,hogy jó, semmi baja. Az(ok) a pixel(ek) még mindig ugyanolyan szar(ok),mint, csak ők valami miatt nem akarják megtalálni! Megreklamáltam a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, mivel a HP szervíz nincs felkészülve ilyen egyedi esetek kezelésére, szóval 40 percembe került mire telefonon, kb 30 perc zenehallgatás után foglalkoztak velem. Ekkor azt tanácsolták, hogy adjam le mo.-i egyedi tesztelésre xy-nevére a szervíben. Természetesen ők sem találták meg a hibát. Mivel én úgy érzem, hogy ez garanciális probléma kell, hogy legyen ( én semmilyen megállapodást a gar-jegyen nem kötöttem a HP-vel arra vonatkozóan,hogy valahány százaléka lehet rossz a pixeleknek!)
Kinek mi a véleménye erről??
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mercedes topic
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest