- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Aktív témák
-
7
addikt
Topic zárva, továbbiak tupacamaru linkjén.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Changeling
üzenetére
Szerintem próbálkozz itt, hamarabb fogsz válaszokat kapni.

-
Imafett
aktív tag
válasz
Changeling
üzenetére
Hello válaszolni nem tudok sajnos de most tervezem egy dv7es gép megvásárlását esetleg tunál irni tapasztalatokat kis teljseítményt hogy hol vetted menyiért milyen tipus pontosan mert nekem magyon megteccet és tuttommal a hp jó gépeket gyártott mindig is köszi előre is Imafett
(szerk) esetleg 1-2 képet tudnál mellékelni?? -
Changeling
csendes tag
Üdv!
HP DV7-es laptopom gyors gombjaival van problémám. A gépen nem előtelepített rendszer van. Előszőr Win7 most WinVista-val próbáltam megoldani a jelenséget, egyenlőre reménytelenűl. Feltelepítettem HP oldalról letöltött legfrissebb Quick Launch Button drivert de így semm működnek rendesen. A probléma a következő: a MUTE gomb pl nem vált narancssárgára ha megnyomom de a rendszer néma lesz(már ha éppen érzékeli...) a wifi gomb vagy működik vagy nem... A hangerő szabályzó a legrosszabb ugyanis teljesen random módon változtatja a hangerőt a rendszerben mikor milyen kedve van. Eléggé idegesítő nem tudom a wifi-t rendesen használni meg a hang is állandóan változik.
További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).Rendszerem : WinVista SP2 32bit
Segítséget előre is köszönöm, bármilyen tipp jöhet.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Cudy routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Mac mini (2023) M2 chip/8GB/256GB Dobozos, újszerű (A2686)
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- Gamer PC AMD Ryzen 7 7700 8/16, 32GB DDR5 RAM, AMD RX6800 16GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).