- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Honor profi iPhone másolásban
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
Aktív témák
-
7
addikt
Topic zárva, továbbiak tupacamaru linkjén.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Changeling
üzenetére
Szerintem próbálkozz itt, hamarabb fogsz válaszokat kapni.

-
Imafett
aktív tag
válasz
Changeling
üzenetére
Hello válaszolni nem tudok sajnos de most tervezem egy dv7es gép megvásárlását esetleg tunál irni tapasztalatokat kis teljseítményt hogy hol vetted menyiért milyen tipus pontosan mert nekem magyon megteccet és tuttommal a hp jó gépeket gyártott mindig is köszi előre is Imafett
(szerk) esetleg 1-2 képet tudnál mellékelni?? -
Changeling
csendes tag
Üdv!
HP DV7-es laptopom gyors gombjaival van problémám. A gépen nem előtelepített rendszer van. Előszőr Win7 most WinVista-val próbáltam megoldani a jelenséget, egyenlőre reménytelenűl. Feltelepítettem HP oldalról letöltött legfrissebb Quick Launch Button drivert de így semm működnek rendesen. A probléma a következő: a MUTE gomb pl nem vált narancssárgára ha megnyomom de a rendszer néma lesz(már ha éppen érzékeli...) a wifi gomb vagy működik vagy nem... A hangerő szabályzó a legrosszabb ugyanis teljesen random módon változtatja a hangerőt a rendszerben mikor milyen kedve van. Eléggé idegesítő nem tudom a wifi-t rendesen használni meg a hang is állandóan változik.
További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).Rendszerem : WinVista SP2 32bit
Segítséget előre is köszönöm, bármilyen tipp jöhet.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képregény topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen 9 5900X / RTX 3080 Ti / 64GB RAM Brutál workstation & gamer gép (Fractal, csendes)
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 12400 32GB DDR4 3200 512GB NVME SSD ÚJ ASUS RTX 5060TI 8GB DDR7 VGA 2ÉV GAR!
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

További kérdésem hogy milyen hp programokat vagy drivereket kellene telepíteni úgy általában. Nem igazán értem hogy mi mire kell (pl quick touch,MVP stb).