- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Ezt én nem vitatom, de nem is ez volt a kérdés, ha tekintetbe vesszük, hogy ez az egész 3d kérdés igen specifikus akkor be kell látni, hogyha valaki bizonyos szint alatt tolja, akkor szinte mindegy milyen masinán renderel.
Én még P100-on kezdtem, és azóta, ahogy fejlődik a tudásom, úgy kell folyamatosan gépeket cserélgetnem, és még így sem tudok olyan szintet elérni, hogy egy final render, ne több óráig tartson... ezek az alkalmazások úgy zabálják a hardvert mint az állat.
Tudni kell mire vesz az ember gépet, nekem kompromisszumokat kellett kötnöm, de még így sem bántam meg az AMD-t, eddig sohasem hagyott cserben!
Prerender: hát nemtom eddig nekem mág a legdurvább sem tartott 10-20 percnél tovább, a finalt meg hagyjuk, mert már mondtam...
Ha lenne rá igény csinálhatnánk egy 3d-s tityikot, és ott folytathatnánk az eszme és tapasztalat cserét...
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged