- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ez várható volt, hogy más lesz, de valóban "fura", nem ezt várta szerintem senki sem
Első 2-3 rész elég lassú volt és nehéz volt megszokni, de elég szépen beindult, én jelenleg 11. résznél járok és nagyon király már az évad
S03E12"She can come after me all she wants, but she comes after Claire, I'll slip her throat in broad daylight."
Zseniális kiszólás, szakadtam rajta -
Lenry
félisten
Kevin Spacey egyszerűen zseniális ebben a szerepben, és a sorozat is... biztos sok helyen túloz, de az átjön, hogy mennyire legalja mindenki a politikában.
viszont hiányolom a negyedik falas kiszólásokat.
oké, relatív sokszor van ilyen "tudjátok mire gondolok" jellegű oldalra / kamerába pillantása, de az előző évadban sokkal több volt a monológ és ez sokat dobott az egészen.
a 2x01 végén is nagyot ütött, és akkor meg is lett magyarázva, hogy nem felejtkezett el rólunk, de azóta úgy látszik, hogy mégis -
Lenry
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest