Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
vwpolopg #749 üzenetére
Hát ez szerintem biztos, hogy nem a kijelző két része közé szorult porszem, hanem valami más. Ahhoz, hogy egy porszem tegye tönkre, meglehetősen nagy és borzasztóan kemény valami kéne, ami vastagabb a két belső peremnél és kívülről át tudja szúrni az amúgy elég rugalmas belső fóliát.
Ez meg, ahogy a fotón is látszik, belülről kifelé van.
Én is megpróbálkoznék a garival, és ha esetleg elhajtanak, akkor a békéltető testülettel is. -
gusthy
veterán
válasz
rasotamas #648 üzenetére
Nekem március óta van, azóta semmi baja. Persze ez nem nagyon hosszi idő, de anno a Fold 3 zsanérja ennyi idő alatt már bőven olyan állapotba jutott, hogy nem lehetett teljesen laposra hajtani. Persze azóta a Samsung is fejlődött.
Ha együtt tudsz élni azokkal a limitációkkal, amikkel a v2 "butább", akkor anyagilag sokkal jobban jársz a v2-vel.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz
Silenzio #449 üzenetére
Hát igen, de azért továbbra is fenntartom, hogy az igazán jó kamerás mobil meg az igazán fancy foldable eléggé két világ. Egy nagyon vékony telefonba elég nehéz begyömöszölni egy komolyabb optikát, és mivel két külön célközönség, a gyártók se nagyon fognak rágyúrni, hogy a foldable telefonok kamerabajnokok legyenek. Valószínűleg nem éri meg nekik.
Kár, de ez van. -
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
Jó lett a V3. De annyira nem, hogy ezerrel rohanjak cserélni
-
gusthy
veterán
Update: megvan
rá kell koppintani és úgy működik.
-
gusthy
veterán
Van itt egy érdekes dolog.
Teljesen spontán módon néha előjön egy lasszó kiválasztó eszköz, ami általában akkor és ott nem kéne, viszont amikor kéne, akkor nem tudom, hogy hogy lehet előcsalni.
Valaki esetleg? -
-
gusthy
veterán
válasz
Silenzio #256 üzenetére
Hát... Értem a problémádat, de azért lássuk be, hogy eléggé niche felhasználás. Legalábbis én még nem láttam élő embert, aki 4k@120hz-zel akart felvenni egy telefonnal.
Nyilván ha ez az igényed, akkor az egy valid igény, de ez egy 4.7mm vastag készülék, úgyhogy sejthető, hogy nem a kamera a legerősebb része. -
gusthy
veterán
válasz
Beantech #173 üzenetére
Nekem sokkal robosztusabbnak tűnik kézbe fogva a V2, most, hogy egy ideje használom. Először én is frászt kaptam, hogy úristen, ez most fog kettétörni
De nagyon massziv az a titán zsanér középütt (és sokkal feszesebb az egész cucc). Szóval nekem masszívabbnak tűnik, bármilyen fura is. (Fold 3-am volt, ahhoz tudok viszonyítani.)
Ami a tálcát illeti, a Honoron nincs. A Tálca az Android L sajátossága, a Fold-on az van, a Honoron meg nem. mindkét megközelítésnek van előnye meg hátránya is, ez ilyen.
A navigáció csak alul tud lenni, cserébe tud három- és négygombos is lenni.
A jobboldalt a gyorsgombok, baloldalt az értesítések pedig az alap Android sajátja (meg az iPhone-é is, ha jól tudom). -
gusthy
veterán
Na, egy pozitív dolog: úgy tűnik, hogy az Android 14 sokkal kevésbé dobálja ki az appokat a memóriából, ami egy 16 GB-is eszköz esetén meglehetősen dicséretes.
-
gusthy
veterán
Tyű, ez nagyon érdekes.
Ráböktem a rendszerfrissítés gombra, azt mondta, hogy nincs új verzió. Ezek után a "Próbaverzió" menüpontban viszont megtalálta a 8.0,0,106.ot. Na, kíváncsi leszek. -
gusthy
veterán
És még mindig egy kis Update:
Apró hülyeség, hogy a default beállítás szerint az ujjlenyomat olvasó megérintésére bekapcsol a készülék és fel is old, ami persze nagyon kényelmes lenne, ha a zsebrerakás során nem kapcsolná be emiatt az ember állandóan a telefont. Mivel a gomb a teló oldalának a közepén van, ezért lépten - nyomon hozzáér az ember, úgyhogy érdemes ezt első lendülettel kikapcsolni. -
gusthy
veterán
Köszönöm szépen.
Na tehát. Egyrészt maga a készülék gyönyörű, tényleg egészen elképesztően szép. Másrészt műszakilag is kifogástalan, gyors, kényelmes. A telefon app az egyetlen, ami hívás közben rém hülyén néz ki, bár azt ugye az esetek 99 százalékában nem látjuk, hiszen a fülünkhöz rakjuk a telefont.
Minden pikk-pakk felment rá, mint afféle bármilyen rendes Android alkalmazásra, simán áthozott mindent a felhőből az előző telefonomnak megfelelően.
Ami fura, hogy a default beállítások nagyon szigorúak, pl a helyet külön kellett engedélyezni a Google maps - hoz.
Amúgy ahogy a cikkben is le van írva, kb olyan az egész kütyü. A Telekom a műbőr hátú készüléket adja, ami azért menőbb, mint a sima hátú.
Ami még említésre méltó, az a belső kijelző körüli vékony gumi védőcsík, ami nagyon jó ötlet a Samsung-hoz képest, reméljük, hogy tartós is.
A cikkben panaszkodnak rá, hogy ez még a régi Huawei-től megörökölt felület. Ez igaz, de speciel nekem ez pont tetszik, anno a P30 Pro-n nagyon megszoktam és kézre is esik.
Már csak egy kis tok kéne neki, mert egy rettegés az élet, hogy baja lesz.... -
gusthy
veterán
Na, megvan a szerkezet.
Hát ez elképesztő.Z fold 3 után űrtechnikának tűnik.Első pillanatban azt hittem, hogy hiànyzik a fele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi legvékonyabb foldable újraírhatja a hajlítható műfaj játékszabályait.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115