- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Bocsánat, telefonról valo linkmásolás ezek szerint egy f*s..
-
-
yodee_
őstag
válasz
Donki Hóte #88 üzenetére
Valóban
Itt a helyes
-
-
Szeri63
tag
Rendeltem pár dolgot az aliról.
[kép]
-
yodee_
őstag
válasz
Roland8622 #78 üzenetére
Igen nézegettem az alit, csak olyan nevetségesnek tartom, hogy egy közel fél milliós telefonra filléres tokot veszek
Viszont, mivel nincs más egyenlőre ezzel kell beérjem
-
Szeri63
tag
Szintén előrendelve. P30 Pro-t váltja.
-
yodee_
őstag
Tegnap délután Én előrendeltem a készüléket. Úgy érzem hogy tökéletes lesz a P30 Pro után. Eddig egyik telefon sem nyertel el a tetszésem, ez viszont most nagyon. Kíváncsi leszek
-
Úgy látom a formatervezők a Huawei-nél maradtak, ilyen bűn ronda kamerarendszert rég nem láttam.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
bajnokpityu #66 üzenetére
... és abból is a samsung edition.
-
janeszgol
félisten
válasz
bajnokpityu #66 üzenetére
Igen, elirtam. Koszi.
-
Aryon87
félisten
-
janeszgol
félisten
"szerintem sem túl modern a szoftver kinézete, szinte a P10 szintjén ragadt"
Erdekes eszrevetel. Sajnos igaz is. 2017 ota nem sokat valtozott. Oke a MIUI sem, a One UI sem az elmult 3-4 evben. De nem 6-7 ev tavlataban. Es utobbi ketto modernnek mondhato, mig a Huawei/Honor felulete total fapad. Regen imadtam (az egyik legnagyobb Huawei fan voltam 2020-ig itt), de mara elhaladt mellette az ido.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
Ez a Magic6 Pro egy valamiben jo. Teljesitmenyben. A tobbi sd8 gen3 boven 60% alatt van stability es stress tesztben (sot valamelyik, talan a Nubia 48%), ez pedig masszival 70% felett van.
Az sd8 gen3-as S23U, amirol mindenki ódákat zeng is 65% kornyeken van. -
PeteePeti
őstag
válasz
Spark_777 #56 üzenetére
1100 euró kuponnal!
Az mai árfolyamon 430 ezer jó magyar forint!
Azért az mennyire durva már, hogy mindenhol sokkal olcsóbbak a termékek, ahol a fizetések legalább 1,5-2 szeressek a magyarnál!
Nem elég, hogy szarul keres a magyar, még drágábban is vásárolhat! Csodálatos egy ország az már biztos! 😡 -
Spark_777
tag
Tessék,itt előbb beszerezheted
és még olcsóbb is mint itthon...
https://www.alza.at/honor-magic6-pro-12gb-512gb-schwarz-d9959347.htm?kampan=idealo_at_mobilni-telefony_android_x_um331b1&utm_source=idealo_at&utm_medium=product&utm_campaign=idealo_at_mobilni-telefony_android_x_um331b1
-
Farkas82
tag
Nagyon vártam már ezt a telefont, most egy mate 10 prot használok még, de sajnos még várnom kell. Ausztiában vagyok, és itt a 2. negyedévre igérik, megkérdeztem a német store-t, de nem küldik ide. Ez valahol gáz, hogy németbe meg mo-n megjelenik,a kettő között meg nem.
A fiókban még megvan a Honor 6, az első telefonjuk is, 4 évet húzott le, még mindig működőképes. A mate 10 meg 5,5 éves eredeti akuval, még mindig elfogadható rendszersebességgel! -
Spark_777
tag
Feketében teljesen vállalható.Az akció pedig szerintem így szól...aki az első értékesítési napig,tehát március 18-ig megrendeli a telót,80 ezer forint kedvezményben részesül,aki pedig ezt március 18-tól,március 31-ig teszi meg,az kap hozzá egy Honor Pad 8-at,de nem jár kedvezmény.A kamerán van még mit csiszolni,de ez a Magic 5 esetében is így volt,most pedig az igen kiválló fotókat készít.Mondjon bárki bármit,a Honor szoftveres optimalizálása még mindig fényévekkel jobb mint a xiaomi vagy társaié,látszik rajta hogy a Huawei-es évek nem teltek el odafigyelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest