- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Sziasztok,
Csatlakoznék én is egy ilyen készülékkel
Mindjárt lenne is egy kérdésem
Tokot honnan tudnék rendelni ami legkésőbb péntekig ideér?
Ma vettem át a készüléket de tokot nem tudtam rá venni viszont pénteken utazom el és jó lenne már biztonságban tudni a telót.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Szeri63
tag
válasz koxminator #199 üzenetére
[Ez] egyből jött rá, ahogy bekapcsoltam.
-
yodee_
őstag
Ahogy olvasom elég sok mindent magától csinál az új magic os. Ezen funkciók kiiktathatóak?
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
addikt
Pár fotót megnéznék a nagyobb frissítés után a telótól...
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
veterán
A gyári alkalmazások között mindent ami nem kell neked, le kell törölni, tiltani, legfőképpen a META dolgokat.
Ami kell, azt play áruházból kell újra leszedni.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
spect80
senior tag
azzal kezdtem, hogy facebook, netflix és társai mentek a levesbe. De tuti nem fogok egy 500k-s telónál alkalmazáskivételekkel bohóckodni. Megvárom a 127es update-et, hard reset azt ha nem javul megy vissza gariba.
szerk.: tegnap óta S23U 81%-on van, m6p 35%-on zéró használattal
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pedig egészen addig kell gyomlálnod, amíg a háttérben fogyasztó alkalmazást meg nem találod, és ki nem nyűvöd.
Ez a megoldás.
Samsung A54 telefonoknál a Meta. Azt kiütve megtáltosodik a telefon.
Itt is lesz valami hasonló.[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
spect80
senior tag
Honor ÜFSZ chat...facepalm. Nem tudtam eldönteni, hogy chatbottal vagy kínai ügyfélszolgálatossal beszélek, mert bár nyelvtanilag helyes volt amit írt, csak éppen nem értette meg, amit mondani akarok és tök irreleváns válaszokat adott. Aztán az egyik válaszban bent felejtette a DeepL linket, úgyhogy akkor inkább elengedtem.
-
addikt
-
Kamarásss
junior tag
válasz Elit3Zotya #218 üzenetére
Mèg jó, h a One Plus 12- őt választottam
-
jegenye77
addikt
Kíváncsi vagyok most már én is erre az akksi merülésre.
Kb 70 %-on hagytam otthon reggel majd ha haza értem megnézem mennyin van. Sim még az enyémben sincs.
Nincs használva egész nap. Amíg a tok nem érkezik meg rá nem hozom magammal.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
Nálam így néz ki az akksi használat :
Mondjuk ebből az látszik, hogy miket telepítettem vagy töltöttem le.
Pár nap használat után kiderül milyen is.
Holnap remélem ideér a tok és végre tudom rendesen használni a telót.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Kamarásss #233 üzenetére
Mármint az akksi?
Én még nem tudom.
Most lakom be a készüléket.
Holnap jön a tok és utána tudom rendesen használni.
Pár nap és kiderül mennyire is merül.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Szeri63
tag
Éjféltől reggel 7-ig. Szerintem teljesen rendben van.
-
jegenye77
addikt
Azt be lehet állítani, hogy a zárképernyőnél ne kelljen egyet felfelé csúsztatni a feloldáshoz?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
P30 pro ról váltottam aminek a beállítása szinte ugyan ilyen de azt is olyan régen nyomkodtam, hogy alig találom meg ezeket.
Pl az ikon méretét lehet állítani? Vagy, hogy ne írja ki alá az app nevét?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Elrendezés megvan. Abból se nagy a választék de ikon méret külön nincs.
Lehet a Novat felrakom ha már amúgy is megvettem valamikor.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
spect80
senior tag
válasz jegenye77 #238 üzenetére
Ezeket szerintem nem lehet állítani. Amit igen azt a beállítások és az alatt a főképernyő és stílusban.
A novánál nálam az akku használat jobb mint a honor főképernyőnél, de nem müködik a task manager
Más: Az akku kikapcsolt wifivel 19 óra alatt 12%-ot merült tegnap dél óta, de használtam is, neteztem, telefonáltam. Ez elég jó
Visszakapcsoltam a wifit, kíváncsi vagyok változik e.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Az mitől lehet, hogy a Spotify lezárt képernyőnél kikapcsol?
Leteszem az asztalra a készüléket és pár másodperc múlva megáll a zene lejátszás. Majd felemelem és újra indul. A képernyőzárat se kell feloldani és indul a zene spotifyról. Ha Leteszem akkor megáll.
Spotin engedélyezve van a háttérben való futtatás.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Én is erre gondoltam de nem tudom mi lehet.
Ma reggel pedig alvó módban szólt rendesen és amikor feloldottam a képernyőzárat akkor kezdett el először szaggatni majd teljesen megállni a lejátszásSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
spect80
senior tag
Megjavulni látszik. Tegnapelőtt töltöttem fel, került bele 1 sim, wifi off. tegnap reggel 7kor 88%on volt bekapcsoltam a wifit, ma reggelre 64%, 11 körül tettem bele egy másik simet is és már ezt használom. 46%on áll most.
Nem tudom mi okozta. Remélem nem fog ugyanilyen váratlanul visszajönni mint a pixel 6nál anno -
koxminator
senior tag
Akiknek már megvan a készülék: meg tudná mondani vagy inkább nézni valaki, hogy Desktop mode (a Samsung DEX-éhez hasonló) van-e a M6P-ben, illetve tudja ezt a képességet? Elvileg már az M5P-ben és V2-ben is volt/van.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest