Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zazenke

őstag

válasz horilori #39 üzenetére

azt tudják már a droidok hogy automatán energiatakarékosra váltanak a xiaomi 20 % nál már vagy 5 éve. Azt is tudja hogy aksi kímélés miatt 80 % nál leállítja a töltést ezt a54 esnél láttam. és töltöttem le ingyenes alkalmazást ami rázásra és másra is bekapcsolja a világítást de meguntam és le is töröltem de működött. az aksi maradjon 20 fokos hát nem cél lévén hogy egy átlagos lakásban is 21 fok van . de a gyorstöltés az melegít de ezt ki is lehet menüben kapcsolni már 5 éves telefonon is. az automata fényerő beállítás az tipus függő samsungnál és a xiaominál is remekül működik de találkoztam olyannal más márkánál hogy alacsony fényerőnél olvashatatlanul sötét . ez pl s23 szériánál 10 nit még honor magic 5 pronál 8 nit , iphone nál mindössze 2 nit ezt összehasonlító teszten olvastam . megjegyeztem mert erre háklis vagyok. az hogy az aksi nem nagyobb mint 5000 hát ez megint készülék függő nubia z60 pronál 6000 és honor magic 6 pronál azt hiszem 5500 lesz . Igen a samu az nem megy feljebb csak céltelefonnál mert azokra is gondolni kell akik feszes farzsebben hordják a telefont és ott minden mm számít.

Új hozzászólás Aktív témák