Aktív témák

• sz_kata

csendes tag

Rendeltem is, meg nem is, telefont:
    Múlt héten én is megrendeltem egy ilyen telefont... Nem volt raktárkészleten ezért várni kellett, de egész gyorsak voltak (vagyis lettek volna), mert kedden rendeltem és szerda este jött az e-mail és az sms, hogy a futár másnap, azaz csütörtökön (07.16) 8 és 11 között hozza.
    A csomagokat mindig a munkahelyemre rendelem, hiszen itt vagyok leginkább elérhető, mint általában az átlagember...
    Eljött a csütörtök 11 óra futár sehol... megnézem az e-mailben küldött linket, hogy hol jár a csomagom. A következőt olvasom ... egyeztetés alapján kiszállítás 07.17-én (pénteken). Felhívom a futár céget, hogy de hát Velem senki nem egyeztetett semmit... a válasz a következő volt: óó hát amit e-mailben küldenek az csak egy tervezett dátum és mivel utánvétes, ezért csak pénteken tudják kiszállítani. Hogy miért, rejtély...

Mondom pénteken Nekem nem jó, mert nem dolgozom, vidéken leszek... rendben, átírják hétfőre.
    Ok. probléma megoldva (gondoltam én). Leellenőriztem e rendszerükbe is felvitték a kért dátumot.

Pénteken csörög a telefon, a futár keres, hogy csomagot hozott... Hát mondom én hétfőre kértem, mert most vidéken vagyok. Azt mondja, Neki nem szólt senki! Felírja, hétfőn hozza.

Elérkezett a várva várt hétfő. Csörög a futár kb 30 perc és itt van. Öröm boldogság.
    Megérkezik egy kis zacskóba csomagolt valamivel. Nézegetem... elemezgetem...mondom szerintem ez egy könyv, nem telefon.Azt mondja ő is csodálkozott, hogy egy tapintásra kis zsebkönyv szerű valamiért kell fizetnem 54 ezret... de hát ő nem gondolkodik, csak csinálja amit mondanak Neki.

Így hát nem is vettem át a téves küldeményt. Felhívtam a futár céget, hátha összecserélték. Egy kicsit flegma hölgy azt mondja nem Náluk kell reklamálni, hanem a webáruháznál, akiktől rendeltem, merthogy ők csomagolják.

Nagy nehezen felhívom a edigitalt egy kedves fiatal srác vette fel. Elmesélten Neki, hogy azon túl lehet lépni, hogy a kiszállítás nem megy gördülékenyen, na de hogy összecseréljenek egy telefont egy könyvvel??? !!!
    Elnézést kért, jelzi a problémát a kollégájának. És majd hívnak.Kérdezem kb. mikor 10 perc? fél óra? holnap?
    Ő azt nem tudja.
    Oké.
    És mi lesz a folytatás küldenek másikat? Mikor?
    Nem tudja. Nem ígérhet semmit, de talán a héten megkapom.
    Mondom TALÁN? Hétfő van. Ha máshol megrendelem holnapra itt van.
    És itt lezártam az úrral a diskurzust. Lemondtam a rendelést és megrendeltem a speedshopnál. Holnapra itt lesz, legalábbis remélem :)

Amúgy általában mindent előreutalással vásárolok, de ez most valahogy így jött ki, hogy utánvétesen rendeltem. És milyen jól tettem, különben most futhatnék a pénzem után!

Aktív témák