Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
-
Mobilarena
---> A telefon új topikja erre található <---
Aktív témák
-
bekesics
tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Normál használat mellett simán többet megy egy napnál. Nálam 30-31 órákat bír, úgy hogy rövidebb időkre gps-t is szoktam használni. Természetesen folyamatosan bekapcsolt gps mellett mint minden telefon, ez is gyorsabban merül.
-
amerigo
aktív tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Csináljunk inkább közösségi projektet. lekéstem, Fecogame kolléga majd megcsinálja...
-
válasz
laca7909af
üzenetére
Itt van P8 Lite és Hobor 4C összehasonlító videó magyarul
Minimális a különbség a kettő között, így tényleg nem éri meg a felárat.
Az Összefoglalót pedig megírhatnánk első körben egy logout bejegyzés formájában. Mégpedig ITT Aki tud, segítsen írni egy remekbe szabott összefoglalót ehhez a készülékhez

-
laca7909af
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
igen, én is örülök..

1-2 héten belül én is veszek egy ilyen telót, nagyon tetszik feketében !
P8 lite-ot nézegettem eddig, de nem éri meg a felárat...
összefoglaló jó ötlet !
tapasztaltabb tulajok közül valaki megírná ?
#195: köszi !
összefoglalót nincs kedved írni #1 hozzászólásnak ? Te már eléggé vágod a témát 
-
válasz
laca7909af
üzenetére
Annál jobb
Amint sikerül eladom mindkét telefonom, én is beruházok egy ilyen készülékre, aztán megírom a véleményem én is.Írhatnánk közösen egy Összefoglalót ehhez a topikhoz, csak kérdés: mi legyen benne?
-
laca7909af
tag
Köszönöm a korrekt és pontos választ !
Pontosan így gondoltam én is, hogy RGB LED van benne, csak sokan nem értik a kérdést, vagy nem ismerik a telójukat, vagy nincs is olyan telójuk, amilyen fórumokba irogatnak

Örülök, hogy segítettél, mert így tudom az igazságot.
Mégegyszer köszi !
#190: szóval RGB a LED

-
amerigo
aktív tag
válasz
laca7909af
üzenetére
A LED többszínű, töltésnél piros-sárga-zöld.
A nem fogadott hívásnál, SMS-nél, e-mail-nél azonban csak zölden jelez. -
laca7909af
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
köszi ezt megtaláltam
szoktam használni a keresőt 
reménykedtem, hogy csak elnézték az egy színt.. (mert volt már rá példa más fórumokban
)
én személy szerint jobban szeretem, ha RGB van egy telóban..
kár hogy egy filléres vacakon spórolt itt is a gyártó - mennyivel lett volna drágább egy többszínű led ?
-
válasz
laca7909af
üzenetére
Továbbiakért keress rá a topikban erre a szóra: "értesítő"
-
laca7909af
tag
Szisztok !
Noti LED RGB benne ? Mennyire látszik kinti fénynél, elég erős a fénye ?
Gyenge fénynél ill. lakásban mennyire használható a fényképező és a videófelvevő ? -
flanki
aktív tag
Én Nillkin-t veszek hozzá...
-
MrPalko
csendes tag
Sziasztok!
Valami jó kis tokot nem tudtok ajánlani?
Erről esetleg tud valaki valami infót?Luxury-Aluminium-Metal-Bumper-Acrylic-Back-Case-Cover-For-HUAWEI-Honor-4C
Palkó
-
Aethelstone
addikt
Köszönöm az infókat

-
amerigo
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
20 nap tapasztalatából mondhatom, hogy simán elmegy egy napot 6-7 óra közötti kijelzőhasználattal.
-
flanki
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nekem 50% os töltöttséggel jött meg a telefon ma délelött (edigitálból).
6 órája és 27 perce bevan kapcsolva, folyamatosan nyúzom, wifi, Hearthstone.
Háromnegyed órája írja a 4% akksit, de azóta is megy, nem kapcsolt még ki.
Szerintem az egy nap símán vállalható vele, ha az erősforrás igényes opciókat kikapcsoljuk. -
Aethelstone
addikt
Ha már itt vagyok...olvastam korábban, hogy a Honor 4C-nek vannak ilyen amolyan akksi problémái, konkrétan kicsit gyorsan merül. Átlagos használat mellett (tehát nem folyamatos net és filmnézés/játék) 1 napot azért elpöfög? Mert mondjuk 5-6 felé már azért az ember talál konnektort és egy PowerBank sem olyan drága mulatság.
-
Aethelstone
addikt
válasz
waterphone
üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok, alapvetően Xiaomi tulaj vagyok, de szemezek egy Honor 4C-vel, csak előbb el kell sózni a MI3-at. Tapasztalatom az, hogy a 4.4.4-es cuccok sokkal ütősebbek sebességre, akksiidőre, multitaskra, mint a L'Pop. Mondjuk valszeg azért, mert a KitKat egy kiforrott dolog, a L'Pop meg a stabil címke dacára szerintem eléggé experimental, csak tartani kellett a kiadási időt.
-
flanki
aktív tag
Kézhezkaptam a telefont, nagyjából elégedett is volnék.
Egy valamit nagyon hiányolok, amit MIUI alatt használtam...
Betűtípust hol tudnék változtatni? Mert ez a gyári nekem nem tetszik. -
amerigo
aktív tag
-
bekesics
tag
Érdekes. Nekem ezen beállítások fele így volt, a többit most állítottam be. Kíváncsi vagyok, hogy így meddig bírja, bár én elégedett vagyok vele így is. Folyamatosan hozza a 31-32 órát 4,5-6 óra közti képernyőhasználattal.
Egyéni véleményem hogy ha nem láttuk még működni a nyolc magot, akkor nincs kihasználva a hardware, tehát még van benne potenciál. Majd ha lassúnak érzem (mindenki maga dönti el hogy neki mi a lassú!), és nem látom működni a magokat egyszerre, akkor vakarom a fejem hogy valami nem stimmel.
-
amerigo
aktív tag
Keresem azt a kollégát, aki látta már saját szemével működni mind a 8 processzor magot.
Nekem még nem sikerült, semmilyen körülmények között, sem Trepn Profiler, sem CPUZ val sem, úgy hogy egyszerre futott Antutu, böngészés, video lejátszás és játék. -
komistvan
tag
Tud valaki valamit a lollipopról? Lesz e valyon?
-
flanki
aktív tag
Üdv! Holnaptól én is a Honor 4C-t használók táborát gyarapítom.
Egy Xiaomi Hongmi-t váltott le, amit nagyon megszerettem, reméljük ez a készülék is beválik!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként most ez még Huawei Honor vagy már csak Honor?!
-
hndy
csendes tag
HONOR 4C Beállítások!
1.play áruház frissítések kikapcsolása
2.képernyőn lévő időjárás előrejelzés tiltás
3.adatforgalom-kezelés...egyebek mobilhálózat minden kikapcsolása(én csak wifit használok)
4.Energia takarékosság - Inteligens
5.Google-keresés-Google asszisztens kikapcsolás
Ugyan itt: Fiókok és Adatvédelem-Google-helybeállítások - Internetes előzmények kikapcsolás
6.Google-hely-Hozzáférés a tartózkodási hely... "érdekes módon" bekapcsolás.
Ugyan itt: Google tartózkod.hely jele...és helyelőzmények kikacsolva.
A többit nem szabad állítgatni!(Ahogy észre vettem,Azok az Android szerves részei.)
Ezekkel a beállításokkal az akksi nálam alig merül(éjszaka pl. pár %-t reggelig)
Véleményem szerint elég érdekes optimalizáció a huawei-honor részéről.
Egyelőre ennyit tudtam segíteni!
Reméljük nemsokára lesz frissítés,ami az akkumlátor időt rendbe teszi. -
bekesics
tag
Ma filmeket néztem rajta. Összesen 22 óra 50 percet ment, ebből 5 óra 54perc a képernyő. 9 százalékról kb. 2 óra 55 perc alatt töltötte a gyári töltő 100százalékra.
-
törölt tag
válasz
kontrobi
üzenetére
Megoldható root nélkül is, de ha nincs gondod, ne nyűglődj vele.
-
ZOLL30
tag
válasz
bekesics
üzenetére
Hali,
Engem csak az bosszant igazából, hogy az egyik pèldányból ki lehet hozni (kèpèrnyő aktivitás) 4-5 órát akár, a másikból pedig nem.
Az enyèmből sajnos nem ès csak merül ès merül..
Nem hinnèm, hogy ez selejt, mert nem az, egyszerűen csak valami nincs rendben
Amit Skyline ajánlott, megcsináltam, de extra javulás nem èrzèkelhető. Mindig bezárok mindent, de nem jövök rá, mi terheli meg az OS-t ennyire! Ès mèrt nem megy el alvóba a kèszülèk..Peace
-
bekesics
tag
31óra 32 perc után 9 százalékot mutatott. Ebből 4 óra 56 perc volt a kijelző. Úgy néz ki ennyit bír. Én elégedett vagyok vele.
-
bekesics
tag
Szóval most néztem végig egy másfél órás filmet, és az akksi 20 százalékkal esett. Jelenleg 30 órája és 20 perce működik, ebből képernyő 4óra 25 perc, és 18százalékos az akksi. A gyári lejátszóval nem volt hang, (hiába a dts kapcsoló), vlc akadozott, de a play-en volt valami amp player nevű app, ami szépen lejátszotta.
-
törölt tag
Sziasztok,
Akinek az Android OS "megeszi" az akksiját:
- WiFi speciális beállításokban az állandó keresést kapcsolja ki
- Hely üzemmódot állítsa át akkumulátorkímélésre
- Ugyanitt a Tartózkodási hely jelentését (sőt a Helyelőzményeket) kapcsolja ki
- Asszisztens kártyák megjelenítését kapcsolja kiÁtlag usernek ezekre nincs szüksége, akinek kell, annak sajnos együtt kell élnie a gyengébb üzemidővel.
EMUI 3.0 és Kirin 620 egyaránt jól bánik az akksival, a 2550 mAh pedig kifejezetten jónak számít HD felbontás mellett.
-
bekesics
tag
25óra 30perc perce működik, 50%-os az akksi. Teljesen átlagosnak mondható használattal, mondhatni csak telefonkén használva. Ebből a képernyő bekapcsolva 2 óra 14 perc volt.
-
va$t!
csendes tag
Végül a 4c-t vettem meg. Akksit nem érzem, hogy extra mód merülne.
-
bekesics
tag
Lassan 16órája megy, kijelző 1 óra 48 perc 37 másodpercig volt bekapcsolva. Akksi 61 %-on.
Egyébként szól hogy egy-egy program a háttérben eszi az energiát. Ez tetszik. -
bekesics
tag
A mai hosszabb GPS használat kimaradt. Jelenleg 12 óra 50 perce használom, töltöttség 70%. Ez akkor most jó, vagy sem? Nyilván hosszabb használat fogja kideríteni mennyire bírja, de nekem pl. az előző telefonjaim is reggeltől estig bírták, és este tölthettem újra. Volt úgy hogy hamarabb, de használattól függ.
-
Linda1
aktív tag
Maradnék az 5"-nél, csak ha nagyon jutányos az ára, akkor mennék feljebb.
A Lenovokról úgy tudom ,hogy nem kamera bajnokok.
A másik topikban, inkább mindig a p70-t ajánlják, nem a p8 lite-t, talán erősebb vas?
Amit igazán bánok, hogy nem rendeltem meg a Lenovo a7000-t, mall.hu-ról 45250ft-t, az ütős volt és aki megvette, csak jókat írt róla, igaz 5,5" volt..de már nem rendelhető és az árát is megemelték jóval. -
Sátán44
addikt
Nos akkor én erősítem a tábort. Speedshopból rendeltem és kedden jött meg a telefon, párom édesanyjának vettük. Feltöltöttem 100%-ra és ezután töltőről le, majd jött az ismerkedés a készülékkel. Este 18-19 ó-ig ment a nyomkodás, majd másnap reggel 8-kor folytattam. Ekkor 92%-on állt az akku. Átlagban 1%-ot merült óránként.
-
ZOLL30
tag
Amennyire megszerettem ebben a pár napban, annyira utálom is az aksi miatt jelenleg. Merül rohamosan továbbra is, ìgy a harmadik töltès után. Android dögleszti le ez tèny, örülnèk ha valaki, valami kèzzelfogható megoldást tudna adni a problèmára. Mert ez ìgy sokáig nem tartható.
-
bekesics
tag
Rásegítettem a merülésre némi játékkal, 31 óra használat után jelzett, hogy akkufeszültség alacsony. Elérte a 10%-ot. Meglátjuk holnap mi lesz, hosszabb gps használatot tervezek.
Jut eszembe, az enyém build száma: CHM-U01 V100R001C432B069
-
bekesics
tag
Egész délután normál használat volt, plussz egy 30 perces GPS használat, most tartok 29 óra 31 percnél, és 16%-os mutat. Még nem jelzett, hogy töltsem.
Az OTG kábellal kipróbáltam, rádugtam egy pendrive-ot, az ment róla. Dugtam rá egy egeret, az is simán megy! :-)
Nekem eddig tetszik! -
raynen
csendes tag
sziasztok szeretnék windows telefonról váltani androidra és ezt néztem ki első körbe csak a hozzáoszlásokat olvasva kezdek elbizonytalanodni hogy jó lenne-e
Következő infók érdekelnének róla :
OTG kapcsolat ?
android rendszerfrissítést megkapja-e ?
Akkumulátor üzemideje javult e a hozászolásokhoz képest ?Mellette kinéztem a Huawei P8 litot , melyik éri meg jobban ár érték arányban ?
Köszi a válaszokat =)
-
Bélabá86
csendes tag
Sziasztok!
Vállalkozó kedvűeknek itt található egy frissítés:[HUAWEI CHM-U01 V100R001C636B070]
Sajnos a netszolgáltatóm f***sága miatt nem tudom letölteni, és tesztelni, így nem tudom azt sem, hogy javít-e bármiféle korábban tapasztalt hibát. Ha valaki bátor...várom a visszajelzéseket
[Forrás] -
va$t!
csendes tag
Sziasztok!
Akku idővel mi a helyzet? Érdemes megvenni, vagy inkább akkor a 4x-et?
-
bekesics
tag
Nekem csak egy Sim-em van, így az előttem szólohoz nem tudok mit fűzni, viszont az akksiról egyenlőre ennyit írhatok:
A telefon azt írja, hogy 16 óra 23 perce megy. Egy csomó dolgot próbálgattam. Bekapcsoltam az intelligens akkumulátor használatot, Volt egy kevés wi-fi-zés, kb. 50 perc gps használat, és jelenleg 63%-on van az akksi. Ebből a képernyő 20%-ot használt, ami 3 óra 16 perc.
Eddig nem rossz, figyelni fogom. -
Sátán44
addikt
A dual sim active telefonokban párhuzamosan üzemel mindkét sim kártya.
Mindkettő aktív, így bármelyik számon hívnak, a telefon kicsöng.
Ha az egyik számon beszélsz, a másikra érkező hívást is jelzi a készüléked.
Ilyenkor eldöntheted, hogy hívást tartásba teszed, és felveszed a másodikat, vagy figyelmen kívül hagyod.
Ha nem váltasz át a második hívásra, azt később nem fogadott hívásként jelzi a telefon.Na ezt nem csinálja.
-
Sátán44
addikt
Én is megvettem a telót. Lenne egy olyan gondom, valószínű csak beállítás kérdése, hogy benne van mindkét kártya (Voda, Telekom) és kipróbáltam volna az aktív elérhetőséget, de ha az egyik vonal foglalt, akkor a másik vonal sem foglaltat, sem kicsengést, semmit nem csinál, csak szimplán bontja a hívást. Mit kell beállítani?
-
bekesics
tag
Egész délután bűvöltem a telót, telepítgettem rá. Egyszercsak nem látta tovább a memóriakártyát.
Kivettem betettem, most újra látja. Hmm... Remélem ez nem fordul elő sokszor! -
bekesics
tag
Aki kapott bootloader nyitókódot, az hogyan kapta? Mit kell csinálni hozzá? Regisztrálni kell valahol?
-
ZOLL30
tag
Sziasztok!
Megvettem tegnap végül a telót, a speedshop-ból jött haza a kicsike!
Fóliát végül ott felrakattam, ahogy tanácsolva lett Amerigo által..Elsőre talán annyi, hogy gyors és szép

Az aksi talán rendben van/lesz.Bár még csak 1óra 5perc a képernyőhasználat és lement 75%-ra, de ez nem olyan drasztikus csökkenés, mint ahogy egyesek írták. És csak az első teljes töltésen vagyunk túl, gondolom 2-3 full töltés után áll be az aksi teljesen.
Eddig csak pozitív benyomás, remélem így is marad!
Z -
bekesics
tag
Sziasztok!
Vettem egy 4C-t. Nem tudok még véleményt írni olyan friss. Egyébként az Extreme Digitalnál vettem. Cetelem kártáyval egyből adnak az árból 7% kedvezményt. így nekem 50210Ft volt. (Ezt csak akkor éri meg, ha 45 napon belül vissza is fizetitek a pénzt, mert akkor nem kamatozik!)
Viszont az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom elmenteni a gyári romot, mielőtt bármit is csinálnék vele?
Ebben tud valaki segíteni?
Köszi! -
Dani182
csendes tag
Szia,
nem lehet, hogy névjegyek eleve rosszul vannak eltárolva a címlistában?
Arra gondolok, hogy ugye minden névjegyhez van külön vezetéknév és keresztnév mező, és nem lehet, hogy nálad a csak a vezetéknév vagy csak a keresztnév mező van kitöltve egy teljes névvel?
Hirtelen ez jutott eszembe. -
ngidio
újonc
Sziasztok! Bár korábbi kérdéseimre senki nem válaszolt, de hátha most nagyobb szerencsém lesz, és valaki tud normál infóval szolgálni. A névjegyzékem idétlenül, fordítva jelenik meg. Hiába állítom be, hogy vezetéknév elől (próbáltam fordítva is, hogy keresztnév elől....gondoltam, hátha fordítva gondolja...), nem történik semmi. Előbb hozza a keresztnevet, aztán a vezetéknevet. Így elég nehéz használni. Van valami tippetek?
-
Zombye
csendes tag
Urak!
Abban tudna valaki segíteni, hogy az alapértelmezett fehér háttér fekete ikonok/feliratok-t hogy lehet átállítani mondjuk fekete háttér sárgára, vagy fekete háttér fehérre?
Van a kisegítő lehetőségek között feliratváltás, de az nem állítja át, csak megmutatja, hogy milyen is lenne, ha megtenné.

Előre is köszönet.
-
39764
csendes tag
Többen írtátok, hogy nem tetszik az EMUI adatforgalom mérője. Valóban nem egy nagy eresztés, de az Activity Launcher nevű appal vissza lehet hozni a stock android adatforgalom kezelőt (pontosabban készíteni neki egy parancsikont a home screenre), ahol korlátot meg ciklust is lehet állítgatni és összesítve méri ugye.
-
-
amerigo
aktív tag
10 nap használat után:
Egy telefon értékelése a műszaki adatokon túl mindig szubjektív dolog.
Az Én felhasználói szokásommal az alábbi negatív és pozitív tulajdonságait véltem felfedezni.Negatív:
- RDS hiánya
- gombvilágítás hiánya
- NFC hiánya
- mobiladat korlát, és managelés hiányaPozitív:
- szép kijelző, színhőmérséklet állítás
- kiváló anyaghasználat és összeszerelés, kulturált, elegáns külső
- nagyon jó hangminőség a gyári lejátszóban (Neutront le is töröltem) valamint mkv támogatás
- gyári videolejátszó szerintem MX klón
- a rádió az RDS hiányának ellenére nagyon jó
- 2 GB RAM miatt élmény a böngészés
- EMUI szoftver szuper, nagyon testre szabható (talán túlságosan is)
- "végtelen" számú téma
- semmi lag
- a HUAWEI 6 órán belül küldte a bootloader nyitókódot (még nem nyitottam)
- hivatalos, Magyar , 2 év gar., létező szervizbenÉs végül az aksi. Nekem vagy intenzív használat (játék, internet) 1 nap/6-7 óra kijelzőidő, vagy normál használat 2 nap/4 óra kijelzőidő. Wi-fi vel, e-mail szinkronizációval.
Szerintem nem vitás, kategóriájában Nekem messze a legjobb vétel volt. A szűrés a számomra legfontosabb tulajdonságokat tartalmazza -
Dani182
csendes tag
Szia!
Barátnőmnek vettük a telefont, amire ő használja arra elég neki a hardver, 2gb memória nagyon jó szolgálatot tesz, szinte az összes program amit használ tud futni egymás mellett. Én kíváncsiságból kipróbáltam játékkal is, azért a RealRacing 3 már helyenként szaggatott rajta, de aki nem játékra veszi annak bőven elég, görgetés, lapozás, menüben lépkedés mindig folyamatos, akadást itt még nem láttam.
A felület nagyon tetszik neki, tele van kis finom apróságokkal amik jobbá teszik a használatát.
Az összeszerelés minősége is nagyon jó egy 50ezres telefonhoz képest, nem recseg, nem ropog sehol (nekem 3c van, ott nagyon nyöszög a hátlap, szóval mindenképp előreléptek ebben).
A kijelző nem rossz, szerintem a fényereje egy picit alacsony, erős napfényben takarni kell kézzel (3c ebben jobb).
A hátlapi kamera szerintem közepes, az előlapi viszont nagyon jó képeket csinál (sokat szelfizők előnyben).
Tetszik, hogy az értesítő led normális fényerejű, nekem a 3c-ben nagyon gyengén pislog, itt már valóban figyelemfelhívóan villog.
A rezgőmotor szerintem elég erős, a csengés hangereje viszont picit gyenge.Ennyi pénzért szerintem nagyon jó telefon....
...lenne, ha az a fránya akksi gond nem jelentkezne. Próbálgattam mindenféle beállítással, de sehogy sem tudom rávenni, hogy normálisan fogyasszon. Reggel 100%-on töltőről le, délután 3-4 fele már jelez, hogy alacsony az akksi töltöttség
(ebben nincs összesen 30 perc képernyőhasználat) próbáltam már factory resetet, és nem direkt nem telepítettem semmi külső alkalmazást, hátha az okozza, de nem. Szerintem jövő héten megy szervizbe mert, így nem lehet megbízhatóan használni. Remélem a fejlesztők rajta vannak a problémán és alkotnak egy gyors frissítést ami ezt javítani fogja. -
törölt tag
Üdv! Barátnőm öccsének szeretnénk egy ilyen telót venni, viszont ő nem igazán tud vigyázni a dolgaira, így nem lehet tok nélkül a telefon. Sajnos nem találtam sehol tokot rá. Ebayről és társairól sokára(inkább nem tudni mikor) jönne meg a tok. Esetleg tudtok boltot ahol itthon kapható? Van egy mobiltokshop nevű oldal, ezeknek van vagy 5 más nevű oldaluk is, elég simlisek, ráadásul rendelésre van a tok. Szóval ha valaki tudna hazai "bemegyek és megveszem" megoldást, azt megköszönném!
-
jeni
félisten
-
myk74
senior tag
Véletlenül Nyíregyházi tulaj nincsen köztetek? Egy percig zavarnám, míg rápillantok a telefonra,hogy tetszik-e. Köszönöm
-
ZOLL30
tag
Kedves Tulajdonosok, bajtársak!
Ha lehetsèges, valamennyire aktivizáljátok magatokat a telefon dìcsèrèsènek vagy buktatóinak megosztásában, mert továbbra is, mint leendő vásárlók izgatottan várjuk , hogy többet tudjunk a "kicsikèről.
Aku probèmát már boncolgatjuk napok óta, de mást nem nagyon tudunk tőletek a használatról, teljesìtmènyről, felhasználási èlmènyrôl ès sorolhatnánk...
Kösz előre is ès peace
Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a Téma összefoglalót a topik elején!
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Iphone 14 Pro Max 512 GB, Független! 84% aksi
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)