Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
---> A telefon új topikja erre található <---
Aktív témák
-
flanki
aktív tag
Annyira nem vészes ez, de sanszos hogy egy frissített, optimalizáltabb android, EMUI verzió még több üzemidőt hozna, MIUI rendszernél voltak különbségek üzemidőben.
Kár hogy ez az EMUI csak próbál hasonlítani egy MIUI-ra de számomra eddig közelsem annyira testreszabható...
-
Dani182
csendes tag
Szia!
Barátnőmnek vettük a telefont, amire ő használja arra elég neki a hardver, 2gb memória nagyon jó szolgálatot tesz, szinte az összes program amit használ tud futni egymás mellett. Én kíváncsiságból kipróbáltam játékkal is, azért a RealRacing 3 már helyenként szaggatott rajta, de aki nem játékra veszi annak bőven elég, görgetés, lapozás, menüben lépkedés mindig folyamatos, akadást itt még nem láttam.
A felület nagyon tetszik neki, tele van kis finom apróságokkal amik jobbá teszik a használatát.
Az összeszerelés minősége is nagyon jó egy 50ezres telefonhoz képest, nem recseg, nem ropog sehol (nekem 3c van, ott nagyon nyöszög a hátlap, szóval mindenképp előreléptek ebben).
A kijelző nem rossz, szerintem a fényereje egy picit alacsony, erős napfényben takarni kell kézzel (3c ebben jobb).
A hátlapi kamera szerintem közepes, az előlapi viszont nagyon jó képeket csinál (sokat szelfizők előnyben).
Tetszik, hogy az értesítő led normális fényerejű, nekem a 3c-ben nagyon gyengén pislog, itt már valóban figyelemfelhívóan villog.
A rezgőmotor szerintem elég erős, a csengés hangereje viszont picit gyenge.Ennyi pénzért szerintem nagyon jó telefon....
...lenne, ha az a fránya akksi gond nem jelentkezne. Próbálgattam mindenféle beállítással, de sehogy sem tudom rávenni, hogy normálisan fogyasszon. Reggel 100%-on töltőről le, délután 3-4 fele már jelez, hogy alacsony az akksi töltöttség
(ebben nincs összesen 30 perc képernyőhasználat) próbáltam már factory resetet, és nem direkt nem telepítettem semmi külső alkalmazást, hátha az okozza, de nem. Szerintem jövő héten megy szervizbe mert, így nem lehet megbízhatóan használni. Remélem a fejlesztők rajta vannak a problémán és alkotnak egy gyors frissítést ami ezt javítani fogja.
Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a Téma összefoglalót a topik elején!
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm szépen a felvilágosítást. Ezek szerint tényleg csak a beállítások miatt volt az egész akksi probléma.

Na majd egyszer erőt veszek magamon és nem nyomkodom napközben, max csak megnézem az időjárást.
(ebben nincs összesen 30 perc képernyőhasználat) próbáltam már factory resetet, és nem direkt nem telepítettem semmi külső alkalmazást, hátha az okozza, de nem. Szerintem jövő héten megy szervizbe mert, így nem lehet megbízhatóan használni. Remélem a fejlesztők rajta vannak a problémán és alkotnak egy gyors frissítést ami ezt javítani fogja.