- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokka
aktív tag
válasz
tozser53 #477 üzenetére
Üdv. Csütörtök megcsináltam a másikat is. Ez is rendben van. Viszont azt megjegyzem, hogy ennél a TWRP után rögtön gyalultam, és úgy telepítettem a rom-ot. Ezáltal, miután felraktam a gapps-ot is újfent elment a billentyűzet. Tehát szerintem ez a gapps nem tartalmazza.
A megoldás az, ha felraktad a szűz telefonra a rom-ot, jelentkezz be rajt a Google fiókba, tölts le egy billentyűzetet, állítsd be alapértelmezettnek, és csak azután rakd fel a gapps-ot.Mivel új rendszer van, kissé gyorsabban fog merülni, és úgy vettük észre, hogy lassabban is tölt. De ez később visszaáll a normális értékre.
-
Sokka
aktív tag
válasz
tozser53 #470 üzenetére
Ez amit most csináltam ez a V1.5-ös volt, de mint ahogy Femiki írta nekem, a verziószám mindegy.
A lényeg, hogy az ő összefoglalása alapján csináld, de a TWRP-t rakd a kártyára, meg csomagold ki a gépre is.
Én személy szerint bemásoltam a file-jait a Flash Tool mappájába, és amikor indítottam a programot, automatikusan betallózta magának.
Aztán a többit már Recowery-ből installálod. -
Sokka
aktív tag
Sikerült, tegnap este újrahúztam az egyik telót. Nem mondom, hogy simán ment, mert négyszer kellett flashelnem a romot, meg vagy hatszor a gapps-ot. Én egy teljes törlést csináltam, hogy minden tisztán induljon, de sajna mikor mindent felraktam, már a bejelentkezéskor nem adott billentyűzetet. Eddig is egy Go Keyboard volt letöltve erre a készülékre, mert a google-é nem reagált némely karakter beütésére. Ha újrafuttattam a rom-ot gapps nélkül, akkor volt billentyűzet, de folyton leálltak a g.alkalmazások, ha felraktam a gapps-ot is, akkor nem volt billentyűzet.
A megoldás az lett, hogy elindítottam gapps nélkül, letöltöttem egy Go Keyboard-ot, természetesen böngészőn keresve, mert ugye három másodpercenként jött az üzenet, hogy google play leállt. Telepítettem, beállítottam alapértelmezettként, majd jöhet a gapps, Dalvik, aztán újraindítás. Most már be tudtam jelentkezni, és lefuttatni a frissítéseket. Most úgy tűnik, hogy minden rendben, de az igazi tesztelésre már nem volt idő. Majd ma suli után nekiáll a lányom újra belakni, és meglátjuk a végeredményt. Amennyiben nem lesznek kéretlen alkalmazások, reklámok, nekilátok a másik lányoménak is.
Amúgy tényleg szép és letisztult rom, így elsőre nagyon bejön.Utólag is Köszönöm a segítségedet.
(Azért nem privátban válaszoltam, mert ha másnál is ilyen jellegű probléma merülne fel, akkor ezen példa alapján orvosolni tudja azt.)
-
Sokka
aktív tag
Köszönöm, már le is töltöttem a nagyját.
Sajnos a "StarOs"-ből a Rom és a Camera Patch file-t, valamint a SuperSu-t nem tudtam leszedni.
Vagy a céges gép nem engedi betölteni az oldalt, vagy valami más a gond. Még megnézem este otthon is, esetleg ha ott sem, akkor fel tudnád dobni nekem Drive-ra, vagy valahova? -
Sokka
aktív tag
Üdv!
Két ilyen készülék van a családban a lányaimnak. Egyszerre vettem őket, az egyik fehér, a másik kék. Az egyiken V1-es, a másikon V6-os rendszer van. Mivel mindegyiken jelentkezett az autómatikus alkalmazás letöltés, és reklám megjelenítés, arra gondoltam megpróbálom az általad összefoglalt módon rendberakni őket. A kérdésem az lenne, hogy az a rom, ami a linken található, megfelelő lenne-e ezekre a készülékekre, vagy figyelni kell a verziószámot is? Nem vagyok telefon guru, úgyhogy sokat nem szeretnék kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest