Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Összesítésben eddig 74% a szaksajtó ítélete: [link] Szóval nem elég, hogy csúsztatsz, még ironizálsz is mellé. Öngól.
Látom a mondatértelmezés nem az erősséged.
Annyit közöltem, hogy volt olyan oldal aki 8-8,5 körülire értékelte. Ami jelen esetben 80-85% felel meg. Az hogy az összesített átlag mennyi, ez nem tudom hogy kerül ide, és miért kevered bele, mert erről szó sem volt eddig. Gondolom másképp nem tudtál visszavágni, de megnyugtatlak annyira nem sikerült jól, mert erősen "izzadtságszagú" nem csak ez az érv, hanem az egész post amit írtál."Tiszta MoH"
Meg COD-os. És? Miért baj ez? Mondj egy multiplayer játékot a Crysis-on kívül amiben jobb a csipa kaszt.
Ez is már meg lett vitatva, hogy MoH-COD-BC2 összegyúrása a játék.
Nem értem miért újdonság ez neked, amikor ezt már megjelenés előtt tudni lehetett."1650X1080 De mi köze van a felbontásnak a rendszer memória használatához?"
Elvileg semmi, csak ha Win7 64bit tolod, akkor kissé furcsa, hogy nekem 95%, neked meg 20% kevesebb. Mennyit tölt be a Win desktop a 4Gb ramodból?
LCD-én játszok, és ha téged nem zavar 40-50 ms input lag, az te problémád. A nagy különbség a monitor és TV között, hogy előbbinél nincs, vagy nem számottevő az input lag (továbbiakban IL.). És ez nem keverendő a képernyő válaszidejével vagy hálózati laggal és késleltetéssel. Mivel az IL, abban jelentkezik, hogy a kézmozdulat és képernyőn megjelenő egérreakció késik. Hangsúlyozom semmi köze a pinghez. Érzékelés is teljesen más. Ebből is látszik, hogy megint csak fölényeskedve beszélsz a magas lóról, miközben halványlila gőzöd sincs a különböző fogalmakról.
Ezt is te keverted ide, és még mindig nem értem miért. Én annyit közöltem, hogy nincs lag.
Egy játékkal kapcsolatos leírásban a "lag" mint szó, a szerverrel összefüggő késés, ami elsősorban sok játékosnál, esetleg nagy pinggel rendelkező szerónál észrevehető. Tehát még1x leírom hátha másodszorra "mélyebbre" is eljut:
Nem az LCD monitorom lagjáról volt szó, hanem a szerverek stabilitásáról, és lagjáról.
Amit leírtál, azzal nincs gond, bár ezt is nyomatékosítanám benned még1x, egy jó elektronikával rendelkező tv-nél nem észrevehető és érzékelhető az input lag. Nem minden tv alkalmas erre, de azért azt halkan megjegyezném, nem vagyok teljesen hülye a témához. Elég sokan kérnek tőlem tanácsot pü-ben, akik tv-t akarnak számítógéphez. Gondolom ne azért mert dilettáns vagyok a témában, és "halvány lila gőzöm sincs a fogalmakról", hanem esetleg ajánlottak ill. látták hogy azért van némi rálátásom.
Az LCD topikba annó leírtam, hogy a Media Markt-ban hány tv-t kötöttünk rá PC-re, és próbáltuk ki FPS játékkal, tesztelve az input lagot. Samsung B650, Sharp 600 és 700E, Sony V5500 és még pár darabot. Gondolom legalább ennyire beleástad megad te is a témába, ill. folyamatosan benne is vagy, ha esetleg így is lenne, ne oktass ki, mert így elég kellemetlenül érinthet, ha az a bizonyos fagyi visszanyal. 
"Általában 4000 DPI felbontáson játszom, persze ez játéktól függ. Itt nem bírtam normálisan belőni. Illetve ezt input lag függvényében írtam"
De még mindig nem kaptam választ. Miért nem bírtad rendesen belőni a 4000 DPI-t?
Input lag? Most akkor neked van gondod az input laggal, és ezért nem birod belőni?
Tényleg nem értem. Szerintem nem is fogom.
Ha magas DPI-vel játszol visszább kell venni játékban az egér mozgás gyorsaságát. Így megmarad a kellő gyorsaság, de ugyanakkor a magas DPI következtében pontosabb lesz.
Nekem semmi bajom a Mambával magas DPI-vel.
"Bizony ez szubjektív. És a grafika pocsék"
Nem gondoltál esetleg arra hogy full HD-ben esetleg a több képpontból adódóan nagy lehet a változás és a részletesség 1680x1050-hez képest? Potom 300.000 képponttal több nálam az adott kép részletessége. Kis apróság, tudom.

Maradjunk abban, hogy szerinted "videón szép", de ugyanakkor játék közben pocsék.
Ezt be fogom tenni aláírásba. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A személyeskedésedre csak annyit reagálnék, amit már szintén leírtam párszor:
Nem a véleménynyilvánítással van/volt a problémám, hanem azzal, hogy többen sportot csinálnak belőle, hogy a warezt kipróbálják teljesen ingyen és bérmentve, majd ahelyett hogy örülnének, hogy volt lehetőségük erre, mennek fikázni meg trollkodni az adott topikba, hogy így szar meg úgy szar. Milyen alapon? Az is le lett írva, hogy a warez hibás, ill. hogy ezt a játékot multira hegyezték ki.
Te kezdted döngetni a melled, hogy te 8 éve tolod, és isten császár vagy ami az FPS-eket illeti, és az összeset próbáltad, nem pedig én. Gondoltam, amilyen az "agyjon isten", olyan lesz a "fogadj isten" is. Elhiszem hogy érzékenyen érintett a válaszom, de attól hogy leírod, hogy mióta, mennyi játékkal toltad, még nem leszel hitelesebb. Főleg ilyen mondatokkal, hogy a "grafika videón szép, de játék közben pocsék".
-
zack
nagyúr
Neked csak azért reagálok, mert vetted a fáradtságot és megvetted.
"gyakorlatilag az összes jelentősebb FPS multival játszom/játszottam ami elmúlt 8 évben megjelent. Nem tudom, hogy lehet ez az izét 90%+ értékelni. Nálam a legjobb indulattal is 6 pont a 10-es skálán"
Nem tudod hogy lehet 90% körülire értékelni?
Úgy ahogy több játékokat tesztelő oldal is 8,5 körülire értékelte. Gondolom nekik is fogsz írni, hogy ezt hogy hozták össze, és nem is értenek hozzá, mert te már 8 éve az összes FPS játékkal toltad. Gondolom ők nem. Igazi szakbarbárok. Lehet hogy téged kellene alklamaznia minden magazinnak mint tesztelő/újságíró."És ez is csak azért, megelőlegezem, hogy a későbbi patch-ekben, valamit tesznek a sniper-camperek ellenében"
Te, mint hozzáértő nagy FPS rajongó, elmagyaráznád hogy lehet nem kempelve csipázni?
Igazán kíváncsi lennék rá (nem a VSS tipusú rohamcsipa fegyókra gondolok).
Ha ennyire idegesít ez a része, add el, és nem kell játszani vele. Minden FPS-ben van sniper, és van kempelés. Gondolod akkor ezt most a kedvedért meg fogják változtatni az első patchben?"A flash gránát használhatatlan. Ha a lába elé dobom akkor talán ér valamit, de olykor még akkor sem"
Ezt nem próbáltam, így nem nyilatkozom. Engem viszont sokszor vakítottak el vele. Gondolom használni kell tudni.

"Memória használat pedig nálam 77%-os volt a maximum érték a 4 GB-ból, amiben a Windows 7 és egyéb szükséges programok is benne voltak. Szintén legmagasabb grafikai beállítások mellett játszom"
Milyen felbontásban? Mert ez nem derült ki.
"Az hogy nem érzel input lagot érdekes, eleve LCD TV-én játszol ahol kapásból kell jó esetben 20-60ms késéssel számolni"
Gondolom akkor te nem LCD-n játszol mint hardcore FPS gamer. Mert a profik CRT-n tolják. Megnyugtatlak, az én LCD tv-m és az LCD monitorok között szinte nincs is különbség input lagban. 20-40ms? Te tudod hogy miről beszélsz és mekkora késés lehet ez? Szerintem fogalmad sincs. Akinek ez problémát okoz, az tényleg használjon CRT-t.
Kevesen vannak akiknek ez az előny számít, de ezek szerint te az egyik vagy a sok millióból. Nem tudtam.
Egyébként nem a megjelenítő input lagjáról szokott szólni a fáma, mert ez nem jelentős, (de ezt akár tudhatnád is, ha már 8 éve folyamatosan tolod ezt a műfajt) hanem a szerverek lagjáról ami nem 20-40 ms. Érdekes, hogy te, aki a műfaj állítólagos szakértője vagy még ezt se tudod, és jössz itt az LCD-s input lag vakerral, amiről szó sem volt. Annyit írtam hogy nincs lag, és teljes mértékben lag mentes. Biztos majd ezt is meg tudod magyarázni, hogy ennyire alapvető dolgokat hogy keverhettél össze.
"Általában 4000 DPI-n van egér beállítva, számomra ez zavaró"
Ismét egy konkrétum tőled. Mégis mi a zavaró? Én toltam próbából 5600dpi-n is, és nem volt ami zavarjon. Az egér érzéknységét a játékban persze visszább kell venni ilyenkor, de ezt gondolom te is tudod, kár is leírnom ilyeneket egy szakavatott hozzáértőnek.

"Már most vannak csalók, ami nem meglepő mivel a legnépszerűbb licencelhető motort használja. Ismerve a VAC hatékonyságát, idővel csak még több lesz"
Láttam gyanús k/D arányokat, de konkrét esetet nem igazán, addig pedig nem vádaskodnék, így ez nem is lehet negatívum. Nem kizárt, hogy igazad van egyébként, de gondolom tudsz mondani pár konkrét esetet is. Nem ártana, ha lenne konkrétum (itt is). Gyanítom, msá nem játszhat jól, és nem lőhet pontosan csak te. Aki nálad jobb, az csal. Javíts ki ha tévednék. Tipikus "bloodie stevie" hozzáállás, ha 1 ember lelő 3x akkor az már csal. Meg aztán ha van is konkrét csaló...Melyikben nincs? Mondj 1 FPS-t ahol nincs ill. nem volt csaló. De persze ez is hatalmas negatívum. Végülis megértelek.

Egyébként meg klánokon belül nincs csalás, aki csal, azt kizárják. Már pedig mi lényegében warozni fogunk, miután megismertük a játékot ( Dragon klán oldal: http://dragonmgc.clanbazis.com)."Grafika pedig csak videón szép, bár számomra ez nem fontos"
Ez szubjektív, hogy vizuálisan mennyire látod szépnek, de ez a pár szó az egész eddigi véleményezésed hitelességét és a témához való "hozzáértésedet" igazolja.
Csak videón szép? A videót szerinted miből csinálták? Ha nem a játékból, akkor várom, hogy mi a technológiai magyarázata, hogy egy videón bemutatott gameplay hogy lehet szép, ami egyébként gép előtt ülve, játék közben "ronda".
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit közöltem, hogy volt olyan oldal aki 8-8,5 körülire értékelte. Ami jelen esetben 80-85% felel meg. Az hogy az összesített átlag mennyi, ez nem tudom hogy kerül ide, és miért kevered bele, mert erről szó sem volt eddig. Gondolom másképp nem tudtál visszavágni, de megnyugtatlak annyira nem sikerült jól, mert erősen "izzadtságszagú" nem csak ez az érv, hanem az egész post amit írtál.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)