Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
üzenetére
BC2-ben más a jó, és más a rossz is. Az hogy a csipa fegyókkal "U" alakban kell lőni, de az AN-94 assault fegyó a világból is kilő nyíl egyenesen, ez a blama kategóriát súrolja.
Csak azért nem lehet mesterlövész fegyónak használni mert 4x scope-ja van.
Engem ezek baromira idegesítettek benne. A max. 4 fős squad a másik fele. A hitbox a harmadik...
Szóval sok a hibája a BC2-nek is, csak azokat kevésbé tudtam elfogadni, mint ezeket.
Ma már elég sok speed hax-es rohangált a pályákon. Remélem valahogy kivágják őket.
Valami olyan cheat is van, hogy futok, futok, majd se kill cam se ellenség egyszer csak összeesek és meghalok.
Ugrást megszoktam. Amikor ugrani kell lendületből teszem, de ebben köröket ver rá a BC2 és a MoH is az biztos. Egy ablakon beugrani a lottó 5-össel egyenlő esélyeid vannak.
-
deter
aktív tag
válasz
üzenetére
Kávézacc kijelentette, hogy ha csalókkal találkozol az csak a Te fantáziád szüleménye, sőt
"Gyanítom, msá nem játszhat jól, és nem lőhet pontosan csak te. Aki nálad jobb, az csal. Javíts ki ha tévednék. Tipikus "bloodie stevie" hozzáállás, ha 1 ember lelő 3x akkor az már csal. Meg aztán ha van is konkrét csaló..." idézet tőle.
Rengeteg a bug,hiba....bug..mint egy beta.
Hogy lenne már ez egy bugos játék? Egy egy 95% szinte teljesen tökéletes műremek (szintén nejlon zacci véleménye alapján), hogy veszed a bátorságot, hogy kritikát mersz megfogalmazni eme perfektum ellenében? Ez az ő topika! És jelenti fog egy moderátornak(NÉGY)!!!4A mostani fps multik közelébe sem ér.
Ilyen szentségtelen kijelentést ki se ejts! Te galád!

-
zack
nagyúr
válasz
üzenetére
Tegnap éjjel én is belefutottam 1-2 bugba, de nem volt számottevő. Az ugrásra pedig rájöttem, hogy lendületből fel lehet, ill. sok mindenen át lehet ugrani. Helyből viszont nem.
Speedhack-et mintha én is láttam volna, nagyon sok pár nap után a "pro" ami kissé gyanús már nekem is. A gond csak annyi, hogy ilyenkor mindig romokban hever az önbizalmam, mert nem tudom hogy "hack" vagy én bénáztam. Volt tegnap egy Zoltan nevű srác (gondolom magyar), érdekes volt 1-2 megnyilvánulása. Az egyik legszenbetűnőbb, amikor tudtam hogy hol van, lehasaltam, és zoom... Majd olyan gyorsan nézett ki és lőtt le viszonylag távolról, hogy esélyem nem volt, pedig előnyben voltam.
Vannak hibák, amiket egy patch valószínűleg orvosolni fog, de azért bétának nevezni, kissé túlzás. A mostani FPS multikat nézd meg hogy indultak. Szinte mindegyik rosszabb volt, mint ez induláskor. A COD7 12k-ért 2 hónapig szopatta a játékosokat a szeró és lag problémákkal.
Tény és való, ez se hibátlan, és minnél többet játszok vele, annál több több mindent látok, amit az első 7 órás játék alatt még nem. Ezért is az első benyomás alapján alkotott véleményem, bár alapjaiban nem változott, kezd letisztulni.
Sok az esés-kelés, jó k/d összehozni baromi unalmas, mert szinte állandóan kempelni kell. Ha meg nem kempelek, akkor esek-kelek. Ezért is a sector control-os mód talán jobb mint a TDM, mert ott hiába megy a kemp, ha bukják a kört. TDM-nél meg felmegy 10 csipa a hegyekbe és mészárlás van ezerrel. A városi kissebb pályákat jobban szeretem, mert a csipák kevésbé érvényesülnek. A drone-okat ki tudtam próbálni, rájöttem hogy kell XP-ért vásárolni. A földi egység viszonylag könnyen robban fel, de pont úgy van megcsinálva, hogy 1 katona ne tudja leszedni. A repülő drone csak spot-ra jó, és arra adja az XP-t. Egyelőre egyiket se tudom még megfelelően használni.
Sajnos a páncélosokat nem tudtam még kipróbálni, mert nem tudom hogy kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest