- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
üzenetére
Tegnap éjjel én is belefutottam 1-2 bugba, de nem volt számottevő. Az ugrásra pedig rájöttem, hogy lendületből fel lehet, ill. sok mindenen át lehet ugrani. Helyből viszont nem.
Speedhack-et mintha én is láttam volna, nagyon sok pár nap után a "pro" ami kissé gyanús már nekem is. A gond csak annyi, hogy ilyenkor mindig romokban hever az önbizalmam, mert nem tudom hogy "hack" vagy én bénáztam. Volt tegnap egy Zoltan nevű srác (gondolom magyar), érdekes volt 1-2 megnyilvánulása. Az egyik legszenbetűnőbb, amikor tudtam hogy hol van, lehasaltam, és zoom... Majd olyan gyorsan nézett ki és lőtt le viszonylag távolról, hogy esélyem nem volt, pedig előnyben voltam.
Vannak hibák, amiket egy patch valószínűleg orvosolni fog, de azért bétának nevezni, kissé túlzás. A mostani FPS multikat nézd meg hogy indultak. Szinte mindegyik rosszabb volt, mint ez induláskor. A COD7 12k-ért 2 hónapig szopatta a játékosokat a szeró és lag problémákkal.
Tény és való, ez se hibátlan, és minnél többet játszok vele, annál több több mindent látok, amit az első 7 órás játék alatt még nem. Ezért is az első benyomás alapján alkotott véleményem, bár alapjaiban nem változott, kezd letisztulni.
Sok az esés-kelés, jó k/d összehozni baromi unalmas, mert szinte állandóan kempelni kell. Ha meg nem kempelek, akkor esek-kelek. Ezért is a sector control-os mód talán jobb mint a TDM, mert ott hiába megy a kemp, ha bukják a kört. TDM-nél meg felmegy 10 csipa a hegyekbe és mészárlás van ezerrel. A városi kissebb pályákat jobban szeretem, mert a csipák kevésbé érvényesülnek. A drone-okat ki tudtam próbálni, rájöttem hogy kell XP-ért vásárolni. A földi egység viszonylag könnyen robban fel, de pont úgy van megcsinálva, hogy 1 katona ne tudja leszedni. A repülő drone csak spot-ra jó, és arra adja az XP-t. Egyelőre egyiket se tudom még megfelelően használni.
Sajnos a páncélosokat nem tudtam még kipróbálni, mert nem tudom hogy kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro PCI-E videókártyák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest